Duplex Νέζερ Χρισ., 13, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΝέζερ Χρισ., 13
  • € 1.980.000
  • 4
  • 200
  • 3
Περιγραφή
Μεζονέτα Γ΄ και Δ ΄oρόφου συνολικού εμβαδού 167τμ με υπογειο playroom 33 τμ.
Στο Γ όροφο (110τμ) αναπτύσσονται σε ενιαίο χώρο το καθιστικό με την τραπεζαρία και την κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά.
Ο ενιαίος χώρος διημέρευσης εκτονώνεται σε εξώστη μέσω μεγάλου ανοίγματος που επιτυγχάνει την ενοποίηση των δύο χώρων σε ένα μεγάλο ενιαίο στεγασμένο χώρο.
Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον επάνω (Δ΄) όροφο (57τμ) όπου βρίσκεται ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με το δικό του εσωτερικό (en suite) μπάνιο και χώρος καθιστικού.
Ο μεγάλος εξώστης του ορόφου επιφάνειας 47τμ οδηγεί στην πισίνα εμβαδού 14τμ.
Στην εν λόγω ιδιοκτησία ανήκει και χώρος Playroom στην στάθμη του υπογείου 33τ.μ καθώς και 2 θέσεις στάθμευσης. Στο χώρο του Playroom υπάρχει δωμάτιο με λουτρό καθώς και αποθηκευτικός χώρος.

Ευρισκόμενο σε μια ήσυχη γειτονιά που προσφέρει ιδιωτικότητα αλλά και ταυτόχρονα μια ανάσα από το κέντρο της Γλυφάδας με όλα τα μεγάλα fashion brands, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, η Katsaounis Constructions υλοποιεί ένα κτήριο ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού κάλους.

Ακολουθώντας τις αυστηρότερες και πλέον σύγχρονες λύσεις κατακτά το τίτλο της ενεργειακής κλάσης Α++ ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για την διακριτική πολυτέλεια που εκπέμπουν η χρήση υλικών όπως του γυαλιού, των ξύλινων επενδύσεων στις όψεις και των μεγάλων ανοιγμάτων που ενοποιούν τους εσωτερικούς με τους εξωτερικούς χώρους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6352675 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 1.980.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης