Μονοκατοικία βίλα Ακρωτήρι, Πιθάρι, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΑκρωτήρι
  • € 950.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πρωτοποριακή Πρόταση από το Γραφείο μας κατ' αποκλειστικότητα από την KW Cretan Properties και την Περογιάννη Φαίη.
Μοναδική Βίλα στα Καθιανά Ακρωτηρίου.

Σας καλωσορίζουμε σε ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής και τεχνοτροπίας, όπου ο σχεδιασμός εναρμονίζεται με τη φυσική ομορφιά.

Τοποθετημένη σε έναν ιδιωτικό επαρχιακό χώρο, προσφέρει ένα ασύγκριτο καταφύγιο από τον έντονο ρυθμό του κόσμου, παρέχοντας παράλληλα ευκολία πρόσβασης σε αστικές ανέσεις.
Πρόκειται για μία Βίλλα τριών επιπέδων και δύο ημιώροφων, συνολικής επιφάνειας 270τμ. Κάθε εκατοστό της έπαυλης αυτής έχει δουλευτεί με προσοχή από εξειδικευμένους τεχνίτες, δημιουργώντας ένα σπίτι που εκπέμπει χαρακτήρα και μοναδικότητα.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο, θα βρει κανείς μια επιβλητική υποδοχή που τον οδηγεί σε ανοιχτούς χώρους όπως αυτόν της κουζίνας, της τραπεζαρίας και του αναπαυτικού καθιστικού.
Η κουζίνα έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από Corian, ανθεκτικό και ποιοτικό προϊόν που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνο. Είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές, όλα τα μαγειρικά σκεύη, καθώς επίσης και επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές.
Η tempered glass τραπεζαρία οχτώ ατόμων, θα φιλοξενήσει άνετα την οικογένεια ή τους φίλους σας, χωρίς να αποξενώνεται από, τον υπόλοιπο χώρο ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε να απολαμβάνετε την θέα και το φυσικό τοπίο της περιοχής αφού ο όροφος είναι περιτριγυρισμένος από μεγάλα παράθυρα που προσκαλούν τη φύση μέσα.

Κάθε δωμάτιο είναι αυτό καθαυτό έργο τέχνης, με εξατομικευμένες επεξεργασίες και προσεκτικές λεπτομέρειες. Στον συγκεκριμένο όροφο λοιπόν, όπως και σε κάθε όροφο, είναι τοποθετημένοι κρυφοί φωτισμοί διαφορετικών αποχρώσεων για να επιλέξετε, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα κρυστάλλινα φωτιστικά. Τα παράθυρα είναι αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας, τα παντζούρια ηλεκτρικά και έχουν τοποθετηθεί και σήτες. Η πόρτα είναι ασφαλείας με θυροτηλεόραση και με μαγνήτες εγκατεστημένους σε όλα τα παραπάνω ανοίγματα για εξοικονόμηση ενέργειας. Δάπεδα από πλακάκι Α’ ποιότητας και ξύλινες επιφάνειες Οξιάς ζεσταίνουν τους χώρους κάνοντας τους πιο φιλόξενους, οδηγώντας σας στην συνέχεια στον πρώτο ημιώροφο και στο ημιυπόγειο.

Οι λεπτομερείς πινελιές του εσωτερικού σχεδιασμού είναι εμφανείς καθώς κάθε λεπτομέρεια έχει διαμορφωθεί με φροντίδα και ποικιλία. Ο πρώτος ημιώροφος του ακινήτου, αποτελείται από ένα αυτόνομο υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και την δική του ευρύχωρη walk in closet, παρέχοντας έτσι ιδιωτικότητα και ηρεμία. Το λουτρό είναι κατασκευασμένο από πλακάκι πολυτελείας σε ύφος δέρματος, νιπτήρα και αποθηκευτικούς χώρους από corian και έξυπνο douche με υδρομασάζ, σύνδεση με το Wifi και οθόνη αφής για τον χειρισμό του.

Ο κάτω όροφος δε, αποτελείται από έναν ακόμα ημιώροφο και ένα αυτοτελή όροφο. Ο δεύτερος ημιώροφος προσφέρει μια ακόμη επίπεδη υπνοδομή, δίνοντας έμφαση στην ιδιωτικότητα και την άνεση των κατοίκων. Επίσης αυτόνομη, με δική της walk in closet και ένα πολυτελές λουτρό. Οι καθαρές γραμμές και πολυτελείς λεπτομέρειες του χώρου δημιουργούν μια ατμόσφαιρα υποδοχής και άνεσης.
Ολοκληρωμένο διαμέρισμα θα έλεγε κανείς, ιδανικό για τους φιλοξενούμενους σας, ο χώρος στο ημιυπόγειο. Φωτεινό και ευρύχωρο, παρέχει όλες τις ανέσεις μέσα από το artisanal σαλόνι του και reading corner. Το bar κατασκευής corian, η ανοιχτή κρεβατοκάμαρα και η ιδιαίτερης κατασκευής ντουλάπα δύο όψεων δένουν όλο τον όροφο. Η θέα στην πισίνα και τον εξαιρετικά σχεδιασμένο κήπο δημιουργούν μία αίσθηση γαλήνης και γοητείας που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. Επιπλέον, ο παραπάνω χώρος έχει την δυνατότητα να διαμορφωθεί σε play room ή cinema room καθώς υπάρχουν αναμονές για Projector ή μπιλιάρδο. Αξιοσημείωτο για το συγκεκριμένο επίπεδο είναι το δωμάτιο πλυσταριό με ειδική κατασκευή που το συνδέει με όλα τα υπνοδωμάτιο για την αποθήκευση των άπλυτων όπως βέβαια κι ο διακριτικός αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σκάλα.

Αναπόφευκτο είναι να μην αναφερθούμε και στην υπνοδομή του άνω ορόφου. Ολόκληρο τον όροφο κοσμεί ένα εντυπωσιακό υπνοδωμάτιο, κάθε λεπτομέρεια του οποίου έχει επιμεληθεί με μοναδικότητα και εκλεκτή αισθητική. Η πρώτη εντύπωση από τον χώρο είναι άμεσα άναυδη, καθώς τα μεγάλα παράθυρα παρέχουν μια απεριόριστη, πανοραμική θέα που αγκαλιάζει το φυσικό τοπίο. Πάρα πολύ φωτεινό και εξοπλισμένο με κάθε λογής υποδομή πολυτελείας, δίνει την εντύπωση σαν να έχει βγει από περιοδικό. Υπέρδιπλη επώνυμη κρεβατοκάμαρα, με κρυφή τηλεόραση μέσα στην οροφή χειριζόμενη ηλεκτρονικά, walk in closet επενδυμένη εξ ολοκλήρου με ξύλο οξιάς, λουτρό, douche επενδυμένο από corian και με θύρες κρυστάλλων ασφαλείας, επιπλέον νιπτήρας με αποθηκευτικό χώρο επίσης από corian, Hammam και Sauna ενώ δεν γίνεται να λείπει το δικό του Bar. Στη συνέχεια, η βεράντα εκτείνεται μπροστά σας, προσφέροντας μια ατελείωτη θέα που συναρπάζει τις αισθήσεις. Η ήρεμη ατμόσφαιρα της φύσης του βουνού και της θάλασσας, συνδυάζεται με την πολυτέλεια της διαμονής σας, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθούμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εξωτερικό της Βίλλας. Πισίνα 50τμ κοσμεί την εξωτερική αυλή 800τμ, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ιδιαίτερα δενδρύλλια και περίφραξη άνω των 4ων μέτρων εξασφαλίζοντας έτσι την ιδιωτικότητα της. Οχτώ ξαπλώστρες υψηλής ποιότητας με στρώματα memory foam και ένα χειροποίητο καθιστικό σιγουρεύουν την άνεση των καλεσμένων σας αλλά και την δική σας. Η εμπειρία ολοκληρώνεται μερικά βήματα πιο δίπλα, σε έναν κουλιναρικό παράδεισο, όπου η εξοικειωμένη αρωματική μυρωδιά των τραγανών λιχουδιών αναμιγνύεται με το φρέσκο αέρα, δημιουργώντας ένα συναίσθημα γεύσεων και χαλάρωσης. Εγκαταστημένη στον καταπράσινο περίβολο της βίλας σας, το υπαίθριο BBQ είναι μια απόδειξη της τέχνης του υπαίθριου φαγητού. Πλήρως εξοπλισμένος χώρος, μια δεύτερη κουζίνα θα έλεγε κανείς, με αποθηκευτικούς χώρους, σκεύη που σας υπόσχεται να είναι μια γαστρονομική απόδραση χωρίς προηγούμενο.

Αυτή η πρόταση αναδεικνύει μια συναρπαστική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη κομψότητα και την ποιότητα στον τρόπο ζωής τους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσουμε μια ιδιωτική περιήγηση και να διαπιστώσετε από κοντά την αξία και την χειροτεχνία αυτής της εξαιρετικής κατοικίας.
Στην επίσημη σελίδα της εταιρείας μας, θα βρείτε και την εικονική περιήγηση του ακινήτου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, επιλέξτε τον χώρο που θέλετε να ερευνήσετε κάθε φορά, από το dollhouse
( View dollhouse -> Περιστροφή ακινήτου 360ο -> Επιλογή χώρου κάνοντας κλικ σε αυτόν)

Τιμή Ακινήτου: €950.000

Υπεύθυνος συνεργάτης: Περογιάννη Φαίη
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 695 518 7592
mail: f.perogiannis@kwgreece.gr
website: https://kwcp.gr

Τα Καθιανά είναι ένα γραφικό χωριό που βρίσκεται στo Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη, Ελλάδα. Τοποθετημένο στη βόρεια ακτή του νησιού, το χωριό προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το γύρω τοπίο. Το Ακρωτήρι είναι γνωστό για την αγριότητά της, τα ιστορικά αξιοθέατα και τα γοητευτικά χωριά της, και τα Καθιανά δεν αποτελούν εξαίρεση.
Χαρακτηριζόμενα από την ήρεμη και παραδοσιακή τους ατμόσφαιρα, τα Καθιανά προσφέρουν μια ήρεμη φυγή τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες. Το χωριό είναι διακοσμημένο με γοητευτικά πέτρινα σπίτια, στενά σοκάκια και ζωηρούς κήπους γεμάτους πολύχρωμα λουλούδια. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να βιώσουν το αυθεντικό κρητικό τρόπο ζωής και να εμβαθύνουν στον τοπικό πολιτισμό.
Τα Καθιανά είναι επίσης γνωστά για τη θερμή και φιλόξενη κοινότητά της. Οι ντόπιοι είναι φιλικοί και περήφανοι για την κληρονομιά τους, συμμετέχοντας συχνά σε παραδοσιακές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και παραδόσεις του νησιού. Αυτή η στενή κοινοτική ατμόσφαιρα συμβάλλει στον γενικό γοητευτικό χαρακτήρα του χωριού.
Ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των Καθιανών είναι η μικρή απόσταση τους από τα αξιοθέατα της Κρήτης. Το χωριό βρίσκεται κοντά σε ιστορικά μνημεία όπως τα μοναστήρια Αγία Τριάδα και Γουβερνέτο, καθώς και τα εντυπωσιακά Μνήματα των Βενιζέλων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
395598 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή