Γκαρσονιέρα Κέντρο - Λιμάνι, Τερψιθέα, Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά

Κέντρο - Λιμάνι ΠειραιάΚέντρο - Λιμάνι
  • € 70.000
  • 1
  • 40
  • 1
  • R
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη ZN Properties εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα στο ΚΕΝΤΡΟ του Πειραιά κοντά στα Δικαστήρια Πειραιά και στο Κτηματολογικό Γραφείο Πειραιά.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο και φωτεινό γραφείο Ημιωρόφου με εμβαδόν Ε=40 τμ, το οποίο αποτελείται από δύο χώρους ξεχωριστούς και από ένα μπάνιο. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος και πολύ λειτουργικός, μπορεί να αξιοποιηθεί είτε ως διαμέρισμα είτε ως γραφείο για κάθε επαγγελματία αφού οι προδιαγραφές του είναι άρτιες.

Έχουν αλλαχθεί οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, είναι βαμμένο, υπάρχει πόρτα ασφαλείας και κανονικό μπάνιο με ντουζιέρα. Είναι ψηλοτάβανο και υπάρχει ένα παράθυρο, το οποίο κάνει πολύ φωτεινό το χώρο. Είναι εξαιρετικά ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ αφού ο αγοραστής μπορεί να διαθέσει το χώρο είτε για μακροχρόνια είτε για βραχυχρόνια μίσθωση σε πολύ καλή τιμή.

Βρίσκεται σε πολύ κομβικό και καλό σημείο, απέχει 1' από το λιμάνι του Πειραιά, είναι κοντά στην αγορά, εξυπηρετεί τους τουρίστες, απέχει 5' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο και 8' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά αλλά και από το Σταθμό Μετρό Πειραιά. Είναι πολύ κοντά στο Πασαλιμάνι και απέχει από το Πανεπιστήμιο Πειραιά μόλις 8'.

Τιμή: €70.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
901776
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή