Duplex Καπετάν Χάψα 58 57001, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΚαπετάν Χάψα 58 57001
  • € 363.000
  • 4
  • 150
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Θέρμη επέκταση κοντά στο κέντρο, μεζονέτα νεόδμητη , υπό κατασκευή 150τμ . σύγχρονης αρχιτεκτονικής, πολυτελής που βλέπει σε πάρκο.
Είναι υπό ανέγερση με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτει αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση. Θέση στάθμευσης, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση συναγερμού, κλιματισμού, δορυφορικής, internet, μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης (Κλάση Α+) με κέλυφος θερμοπρόσοψη, εξαιρετικές μονώσεις σε δάπεδα και τοίχους, εξώπορτα ασφαλείας, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρέμβασης στα υλικά, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
Αναλυτικότερα στο ισόγειο είναι η πυλωτή της μεζονέτας όπου μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Στο ισόγειο είναι η σαλοκουζίνα με πρόσβαση στον κήπο και το WC. Στον 1ο όροφο είναι τρία άνετα υπνοδωμάτια το ένα master και τα δύο μπάνια.

Η εταιρία Optimus Real Estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6356209
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 363.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή