Γκαρσονιέρα Αποκόρωνας , Αλμυρίδα, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΑποκόρωνας , Αλμυρίδα
  • € 296.400
  • 2
  • 57
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
πωλείται , διαμέρισμα σεσυγκρότημα κατοικιών με 10 εξαιρετικά διαμερίσματα στην Κρήτη, μόλις 250 μέτρα από την παραλία, συνδυάζοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια με την ηρεμία του νησιού. Κάθε διαμέρισμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, κοινόχρηστη πισίνα, αποθηκευτικοί χώροι, σαλόνι και χώρος μπάρμπεκιου.Το συγκρότημα είναι υπό κατασκευή.****Ισόγειο Διαμέρισμα αρ. ( 7 ) " 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, 57 τμ , " τιμή καθαρή καθαρή 296. 400€ ****Διαθέτει άμεση πρόσβαση από το χώρο στάθμευσης. Περιλαμβάνει λειτουργικό σαλόνι με κομψά έπιπλα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο διαθέτει άνετο διπλό κρεβάτι και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.Το μοντέρνο μπάνιο και η βεράντα με θέα στην πισίνα ενισχύουν την άνεση και τον ελεύθερο χρόνο.
ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣΗπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346 .Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1693983 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
57 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 296.400
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή