Γκαρσονιέρα Καμάρα, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚαμάρα
  • € 130.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή

Πωλείται άριστης κατάστασης διαμέρισμα στην περιοχή της Καμάρας, επί της κεντρικής οδού Ιασωνίδου, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ., στον 2ο όροφο αξιόλογης οικοδομής. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο και θερμαίνεται με προσφάτως εγκατεστημένη ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Είναι προσόψεως, ευρύχωρο και φωτεινό. Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Στις φωτογραφίες και το βίντεο απεικονίζεται μόνο μέρος των επίπλων που διαθέτει. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκμετάλλευση, καθώς στην παρούσα φάση είναι μισθωμένο σε πρωτετή φοιτητή στην τιμή των 450€.

Σημειώσεις:

1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S-199
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή