Duplex Βριλήσσια, Άνω Βριλήσσια, Βριλήσσια

ΒριλήσσιαΒριλήσσια
  • € 3.200/μήνα
  • 5
  • 385
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Βριλήσσια - Άνω: Πολυτελής μεζονέτα 385 τ.μ., κατασκευής 2008. Πρόκειται για μια μεζονέτα σύγχρονης αισθητικής με άριστη διαρρύθμιση και υψηλής ποιότητα υλικών. Εξαιρετικά λειτουργικό σχεδιασμό τεσσάρων επίπεδων με ασανσέρ. Αναπτύσσεται ως εξής: Στο ισόγειο συναντάμε εντυπωσιακό χώρο υποδοχής με τζάκι και χώρο για τραπεζαρία. Στο ημιυπόγειο βρίσκεται το playroom το οποίο φιλοξενεί μια μοντέρνα κουζίνα open plan με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και ηλεκτρικές συσκευές, επίσης τζάκι και άνετο χώρο καθιστικού. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο συναντάμε 3 Υ/Δ (το ένα master) και 1 μπάνιο που εξυπηρετεί τα δύο ακόμη υπνοδωμάτια. Ακολουθώντας την ξύλινη σκάλα βρισκόμαστε πλέον στην σοφίτα η οποία αποτελείται από καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο.
Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο ανά επίπεδο, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, φωτοβολταϊκά πάνελ, πόρτα ασφαλείας, σίτες, ηλεκτρικές τέντες, ηλεκτρικά ρολά, οπτική ίνα, συναγερμό και εσωτερικό ασανσέρ σε όλα τα επίπεδα.
Αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς δημιουργούν τα δρύινα πατώματα και τα μεγάλα ανοίγματα με άμεση πρόσβαση στον κήπο ο οποίος είναι καλυμμένος με πάτωμα deck και περιμετρικά φυτεμένες ζαρντινιέρες. Η κατοικία διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης με άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού. Ενεργειακής κλάσης Α+. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή των Βριλησσίων κοντά σε αγορά, σχολεία και πάρκα.
Μηνιαίο μίσθωμα: 3.200€, Υπεύθυνη επικοινωνίας: 6977217880, 2106233945, email: info@infocasa.gr, www.infocasa.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
832170 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
385 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή