Duplex Καράγιωργα Σάκη, 77, Γκολφ, Γλυφάδα

ΓλυφάδαΚαράγιωργα Σάκη, 77
  • € 1.200.000
  • 5
  • 161
  • 3+
Περιγραφή
Μεζονέτα B’ και Γ’ ορόφου
Συνολικού εμβαδού 161τμ.

Στο πρώτο επίπεδο (91τμ) αναπτύσσονται σε ενιαίο χώρο το καθιστικό με την τραπεζαρία και την κουζίνα, ένα wc, και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με εσωτερικό (en suite) μπάνιο.
Ο ενιαίος χώρος διημέρευσης επικοινωνεί με μεγάλο εξώστη μέσω μεγάλου ανοίγματος που επιτυγχάνει την ενοποίηση των δύο χώρων σε ένα μεγάλο ενιαίο στεγασμένο χώρο.
Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο (70τμ) όπου βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια (το καθένα με το δικό του εσωτερικό -en suite- μπάνιο), και ένας χώρος γραφείου.
Στη μεζονέτα αντιστοιχεί 1 θέση στάθμευσης και μία (1) αποθήκη στην στάθμη του υπογείου.

Σύγχρονο πενταόροφο κτίριο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, υψηλών προδιαγραφών, κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α+ με ενδοδαπέδια θέρμανση, χρήση αντλιών θερμότητας, net metering, παροχή για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην στάθμη του υπογείου κ.α

Επενδύοντας την φιλοσοφία μιας ιδιαίτερης κατασκευαστικής αρχής σε ένα οικόπεδο μοναδικής προνομιακής θέσης που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κατοίκησης μέσα στον αστικό ιστό, όντας ταυτόχρονα σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα, η KATSAOUNIS CONSTRUCTIONS δημιουργεί ένα κτίριο κατοικιών, πρότυπο λειτουργικής και αισθητικής πληρότητας.

Σε ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται μόλις 250μ από το Golf και 500μ από τη νότια είσοδο του πάρκου Ελληνικού, επι των οδών Σάκη Καράγιωργα 77 και Λυκούργου η KATSAOUNIS CONSTRUCTIONS συνέδεσε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης με την υψηλή ποιότητα κατασκευής δημιουργώντας μια πραγματική πρόταση διαβίωσης.

Η υψηλή αισθητική των όψεων με εξαιρετική ογκοπλασία δημιουργεί ένα ιδιαίτερο έργο σύγχρονης αρχιτεκτονικής αντίληψης.

Δίπλα στο κέντρο της Γλυφάδας, μια από τις πιο σύγχρονες και ζωντανές εμπορικές περιοχές της Αθήνας, με όλα τα μεγάλα fashion brands, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, χώρους άθλησης & ψυχαγωγίας κ.α.

Με άμεση πρόσβαση στο υπερσύγχρονο γήπεδο γκολφ και σε 3 σύγχρονες μαρίνες, με δυνατότητα φιλοξενίας μικρών και μεγάλων σκαφών, καθώς και παραλιακή ζώνη με οργανωμένη παραλία, σε απόσταση αναπνοής!

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6359221 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
161 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης