Μονοκατοικία βίλα 550 τμ, Πύργος, Τήνος

Τήνος
  • € 2.150.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στις Κυκλάδες, στα Υστέρνια της Τήνου, διατίθεται προς πώληση μια πολυτελής βίλα 422τ.μ. (χωρίς τους βοηθητικούς χώρους), με πλήρη ιδιωτικότητα, σε οικόπεδο 5.175στρ.
Πρόκειται 2 αυτοτελείς οικίες άνω των 200τ.μ. έκαστη που σήμερα επικοινωνούν αλλά έχουν τη δυνατότητα χωρίς επεμβάσεις πλήρους αυτονομίας και ανεξαρτησίας, ως επίσης και τις προδιαγραφές διαχωρισμού σε 4 οικίες. Προσφέρεται για εμπορική εκμετάλλευση ή και για τη μετατροπή της σε boutique hotel.
Έχει συνολικά έχει 8 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, 2 w/c, 2 εσωτερικές κουζίνες πλήρως εξοπλισμένες με ηλεκτρικές συσκευές, μια επιπλέον εξωτερική κουζίνα στο χώρο του bbq.
Η βίλα είναι επιπλωμένη με γαλλικά και ιταλικά έπιπλα, ιταλικά κουφώματα, μπάνια και μπαλκόνια με Τηνιακό χτυπητό λευκό μάρμαρο. Το επίπεδο της πισίνας περιλαμβάνει 3 κιόσκια προστασίας από τον ήλιο, με κουρτίνες σκίασης, μοντέρνες ξύλινες και λευκές ξαπλώστρες μοντέρνου σχεδιασμού ενώ είναι στρωμένο με πλάκες όπως και οι διάδρομοι που οδηγούν σε διάφορους χώρους.
Τα στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής τα οποία αναδεικνύονται με σεβασμό, σε συνδυασμό με την άριστη ποιοτική κατασκευή και με το εσωτερικό πάντρεμα μοντέρνου με πινελιές μιας άλλης εποχής και αίσθησης, την καθιστούν ιδιαίτερη και εντυπωσιακή.
Με θέα απεριόριστη προς τη θάλασσα από όλα τα σημεία της οικίας, τα μεγάλα μπαλκόνια κατά μήκος της οικίας, τη μεγάλη πισίνα, προσφέρει πλήρη χαλάρωση και ταξιδεύει τους διαμένοντες ταυτόχρονα με τα καράβια που διασχίζουν τον κόλπο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1677573 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.150.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή