Γκαρσονιέρα Ακρίτας, 640 08, Παραλία Οφρυνίου, Οφρύνιο, Ορφανό

ΟρφανόΑκρίτας, 640 08, Παραλία Οφρυνίου
  • € 110.000
  • 4
  • 45
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10-8073 - Ορφανό Παραλία Οφρυνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, προεγκατάσταση Α/C, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 110.000 €
Κωδικός ακινήτου: 10-8073 - Σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της Ορφανού Παραλίας Οφρυνίου, πωλείται ένα πανέμορφο, νεόδμητο διαμέρισμα στο ισόγειο ενός κτιρίου με συνολική επιφάνεια 45 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 400 τ.μ. και απέχει μόλις 200 μέτρα από την καταγάλανη θάλασσα. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, ενώ διαθέτει και μια άνετη βεράντα με απεριόριστη θέα στη γύρω περιοχή.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2024 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α, προσφέροντας άνεση και οικονομία στους κατοίκους του. Επίσης, διαθέτει ατομική θέρμανση με ηλεκτρικό σύστημα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη πόρτα, εντοιχισμένες ντουλάπες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και άνεση. Επιπλέον, διαθέτει κλιματισμό για να διατηρείται η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο και ένα όμορφο κήπο για τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

Με μια απόσταση μόλις 100 μέτρων από το κέντρο της πόλης, το διαμέρισμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Επίσης, το αεροδρόμιο απέχει μόλις 80000 μέτρα, κάνοντας τα ταξίδια σας άνετα και εύκολα.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και άνετο διαμέρισμα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ορφανού Παραλίας Οφρυνίου. Η τιμή του ακινήτου είναι μόνο 110.000 €, μια προσιτή τιμή για ένα τόσο πανέμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτό το μοναδικό ακίνητο
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-8073 - 16/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
4 (1 υπνοδωμάτιο, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή