Ρετιρέ Εκδοτική Κοζάνης, Κέντρο, Κοζάνη

ΚοζάνηΕκδοτική Κοζάνης
  • € 140.000
  • 5
  • 166
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Σε μια από τις πιο κεντρικές και δημοφιλείς γειτονιές της Κοζάνης, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα προς πώληση, κατά αποκλειστικότητα. Πλήρως ανακαινισμένο το 2008 και βρισκόμενο στον 3ο όροφο, αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα, με συνολική επιφάνεια 166 τ.μ., είναι κατασκευασμένο το 1978 και έχει ανακαινιστεί, προσφέροντας ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης.

Οι υψηλής ποιότητας υλικές επιλογές, όπως τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και τα συνθετικά κουφώματα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και στυλ. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με τηλεθέρμανση, επιτρέποντας την άνετη διαβίωση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απεριόριστη θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, ενώ η ανοιχτωσιά του χώρου, διατηρούν τον χώρο φωτεινό.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης αποθήκη και ασφαλή ανελκυστήρα. Η ιδανική τοποθεσία του, με απόσταση μόλις 80 μέτρα από το κέντρο της πόλης, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις. Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν υπέροχο και πολυτελή χώρο διαβίωσης στην καρδιά της Κοζάνης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
166 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία τηλεθέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή