Duplex 260 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 464.000
  • 5+
  • 260
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα, γωνιακή, 3 επιπέδων με σοφίτα , κατασκευή 2004, με άνετους εσωτερικούς χώρους , Βρίσκεται στο Πανόραμα στον οικισμό Μακεδονία του Νόμου 751, διαθέτει 5 δωμάτια και καλύπτει συνολικά 260 τ.μ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο κυριαρχεί το εντυπωσιακά ευρύχωρο καθιστικό με το τζάκι. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 2 σαλόνια και μία τραπεζαρία. Στο ίδιο επίπεδο η κουζίνα είναι ανεξάρτητη, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και μπορεί να φιλοξενήσει μία καθημερινή τραπεζαρία. Στο ίδιο επίπεδο και το wc επισκεπτών.Διαθέτουν δε μεγάλα άνετα μπαλκόνια και από τις δύο πλευρές του ορόφου. Ανεβαίνοντας συναντάμε τις 3 κρεβατοκάμαρες(από τις οποίες η μία είναι μάστερ) με δικό της μπάνιο , όλα τα δωμάτια διαθέτουν ντουλάπα και έχουν όλες πρόσβαση σε άνετο μπαλκόνι. Στον όροφο υπάρχει και το κυρίως μπάνιο της κατοικίας. Η σοφίτα στη συνέχεια καλύπτει 30 τ.μ. περίπου έχει κανονικό ύψος και διαθέτει και 2 αποθηκευτικούς χώρους.Η παραδοσιακή σοφίτα με τα δύο μεγάλα παράθυρα που βρίσκονται στην ξύλινη οροφή προσδίδει μια νότα ζεστασιάς και μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Εχει αναμονές για κουζίνα και μπάνιο. Το ισόγειο τέλος είναι διαμπερές , από τα ελάχιστα ισόγεια που έχουν μπαλκονόπορτες και από τις 2 πλευρές της οικίας. Εχει πρόσβαση και στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω κήπο.
Στο ισόγειο υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με χώρο για σαλόνι, τραπεζαρία ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη. Η πρόσβαση είναι άμεση στον κήπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα με δική του είσοδο ή για διπλοκατοίκιση.
Προνομιακή κατοικία , η οποία περιβάλλεται από κήπο 250 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης. Χρειάζεται φροντίδα , υπάρχουν όμως όλες οι υποδομές για να γίνει ενας όμορφος χώρος για παιχνίδι και χαλάρωση. Η θέρμανση είναι ατομική, ο καυστήρας πετρελαίου βρίσκεται εκτός σπιτιού και υπάρχει θερμοστάτης σε κάθε επίπεδο. Συναγερμός, 2 κλιματιστικά, σήτες , τέντες και 2 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης.
Η κατασκευή με τα υαλότουβλα, τα παράθυρα και οι πολλές μπαλκονόπορτες αφήνουν το φως να πλημμυρίσει το εσωτερικού του σπιτιού δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική για οικογένεια και όχι μόνο καθώς σε κοντινή απόσταση υπάρχει συγκοινωνία, σχολείο, παιδική χαρά, υπεραγορά τροφίμων και φαρμακεία.
Τιμή 465.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-20052
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 464.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή