Ρετιρέ Ο Πλάτανος, Κέντρο, Λιβάδι

ΛιβάδιΟ Πλάτανος
  • € 59.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-556 - Λιβάδι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και ανακαινίστηκε το 2005. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε πλατεία, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 59.000 €
ΛΙΒΑΔΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ( Κέντρο  ) πωλείται εκπληκτικής τοποθεσίας διαμέρισμα 60τμ, 1ου ορόφου, ρετιρέ, χωρίς ασανσέρ, χωρίς κοινόχρηστα, ευάερο, ευήλιο, κατασκευής 1980, διαμπερές, προσόψεως, γωνιακό, το οποίο χρήζει μερικής ανακαίνισης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του χωριού, μπροστά στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο της περιοχής, απέχει 73 χιλιόμετρα από την Λάρισα, 115 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 430 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 73 χιλιόμετρα από την Κοζάνη. Βρίσκεται εντός της τοπικής αγοράς και στα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, καταστήματα εστίασης, στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας με δρομολόγια προς την πόλη της Λάρισας και  περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολεία όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο ). Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα συναντούμε μπροστά μας έναν μεγάλο διάδρομο, στα δεξιά του οποίου βλέπουμε το πολύ μεγάλο ανεξάρτητο σαλόνι με το πέτρινο παραδοσιακό τζάκι μαζί με την άνετη ημιχωριστή κουζίνα. Στα αριστερά μας βλέπουμε το άνετο μπάνιο και το μεγάλο υπνοδωμάτιο. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, με αρκετή ροή κόσμου καθόλη την διάρκεια της ημέρας χειμώνα - καλοκαίρι, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ξύλινα παραδοσιακά κουφώματα, μεγάλο μπαλκόνι εμπρόσθιο με απεριόριστη και άκλειστη θέα. Είναι ιδανικό για παραθεριστική αλλά και μόνιμη κατοικία. 

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 15€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ). 
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-556 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 59.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή