Δυάρι ημιώροφος, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω Πόλη
  • € 450/μήνα
  • 2
  • 75
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1154 - Θεσσαλονίκη Δήμος Άνω Πόλη ΤΣΙΝΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, ντουλάπες, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 450 €
Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχει εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια και υπάρχουν κάγκελα ασφαλείας. Το μπαλκόνι βλέπει στην πρόσοψη και είναι ανοιχτό, φωτεινό και ηλιόλουστο. Η οικοδομή βρίσκεται πολύ κοντά σε στάση αστικών και σούπερ μάρκετ . Είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται πολύ κοντά με το κέντρο της πόλης και δίπλα στις ταβέρνες της περιοχής. Μπορείτε να το δείτε σε περιήγηση 360 μοίρες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1154 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή