Γκαρσονιέρα οδοσ υδρουσασ, Γαύριο, Άνδρος

ΆνδροςΟΔΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ
  • € 2.000/μήνα
  • 2
  • 48
  • 1
  • T
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο διαμέρισμα μας "Andros Elements - Air & Water", που διατίθεται για την καλοκαιρινή σεζόν 3-4 μηνών!
Ζήστε την εμπειρία ενός ελληνικού νησιού στο ολοκαίνουργιο, σούπερ άνετο και άνετο διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου μας (μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα σε 1 υπνοδωμάτιο και 2 χτιστούς καναπέδες-κρεβάτια)
Σε μικρή απόσταση με τα πόδια (300 μέτρα) από το πολυσύχναστο λιμάνι του Γαυρίου, θα βρεθείτε κοντά σε εστιατόρια, καταστήματα, καφέ, αρτοποιεία, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και γιατρό και όμως σε μια γαλήνια γειτονιά με θέα στη θάλασσα.
Μια μικρή παραλία απέχει μόλις 100 μέτρα, ιδανική για ένα δροσιστικό μπάνιο ή μια χαλαρή ηλιοθεραπεία!
Ακόμα κι αν βρεθείτε στο νησί χωρίς μεταφορικό μέσο, ​​τόσο η παραλία όσο και τα ψώνια/διασκέδαση βρίσκονται ακριβώς στο κατώφλι σας.
Σε ακτίνα οδήγησης 5', θα βρεθείτε στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, προστατευμένες από τους βόρειους ανέμους και προσφέροντας μια σειρά από οργανωμένες εγκαταστάσεις και θαλάσσια σπορ. Το Μπατσί για τη νυχτερινή ζωή απέχει 15' και πολλά από τα πολυάριθμα μονοπάτια του νησιού είναι επίσης γύρω για μεγάλες και απολαυστικές οργανωμένες διαδρομές.

Μείνετε στο προσεγμένο και πρακτικό διαμέρισμά μας, όπου τα μοντέρνα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα εξαιρετικά άνετα χτιστά κρεβάτια και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός συνδυάζονται άψογα με την παραδοσιακή ελληνική νησιωτική αρχιτεκτονική και ατμόσφαιρα. Τα γκριζωπά και γαλαζωπά χρώματα κυριαρχούν και οι κυματιστές αρχιτεκτονικές γραμμές δένουν με το θέμα των στοιχείων αέρα και νερού!

Είτε αναζητάτε μια ρομαντική είτε μια οικογενειακή διέξοδο, το "Andros Elements - Air & Water" προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ αυτών των νησιωτικών στοιχείων.
Βυθιστείτε στη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτή τη βολική τοποθεσία για να ξεκινήσετε τις εξερευνήσεις σας!

Κλείστε τη διαμονή σας τώρα και αφήστε τα Andros Elements of Air and Water να σας αγκαλιάσουν!

1. Απολαύστε έναν ξεκούραστο ύπνο! Ζήστε έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο στο ολοκαίνουργιο, πολύ άνετο, διπλό στρώμα αφρού μνήμης 160 x 200 cm στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός σας. Βυθιστείτε στην πολυτελή άνεση και ξυπνήστε ανανεωμένοι και ανανεωμένοι, έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας!

2. Εξοπλισμένο με 2 τηλεοράσεις Smart με Netflix! Αναβαθμίστε την εμπειρία ψυχαγωγίας των διακοπών σας με δύο κομψές τηλεοράσεις Smart και απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες σε μια οθόνη 32" στο υπνοδωμάτιο και μια οθόνη 43" στο σαλόνι, και τα δύο άψογα συνδεδεμένα με το Netflix για ατελείωτες ώρες απόλαυσης και χαλάρωσης!

3. Τροφοδοτείται από απεριόριστο WiFi! Συναναστραφείτε, μεταδώστε ροή, περιηγηθείτε και απολαύστε απεριόριστη γρήγορη σύνδεση με τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας!

4. Εξοπλισμένο με φορητό σύστημα ήχου Bluetooth! Βελτιώστε την ηχητική σας εμπειρία, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική ή κομμάτια διαλογισμού και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας!

5. Εξοπλισμένο με πλήρες ψυγείο-καταψύκτη! Διατηρήστε τις ελληνικές ειδικές λιχουδιές σας φρέσκες και τα ροφήματα σας παγωμένα, απολαμβάνοντας την άνεση του άφθονου χώρου αποθήκευσης για όλα τα φαγητά και τα ποτά σας στον καταψύκτη σας!

6. Εξοπλισμένο με μοντέρνα μηχανή Nespresso! Ζήστε την άνεση και την πολυτέλεια του ονείρου ενός λάτρη του καφέ με τη μηχανή Nespresso σας και αφεθείτε στο τέλειο φλιτζάνι καφέ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ξεκινήστε σωστά τα πρωινά σας και απολαύστε τις πλούσιες γεύσεις του καφέ!

7. Πλήρως εξοπλισμένη και μοντέρνα Κουζίνα! Ζήστε την απόλυτη γαστρονομική άνεση σε μια πλήρως εξοπλισμένη και μοντέρνα κουζίνα στο διαμέρισμά σας. Από βραστήρα νερού για γρήγορα και εύκολα ζεστά ροφήματα μέχρι τοστιέρα για τραγανό πρωινό τοστ, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε. Πλήρως εξοπλισμένο με μεγάλη γκάμα σκευών μοντέρνου σχεδιασμού, πιάτα, πιάτα, φλιτζάνια, ποτήρια, μπολ, δίσκους σερβιρίσματος και καλάθια ψωμιού για τη γευστική σας απόλαυση. Απολαύστε τις ανέσεις του σπιτιού και απελευθερώστε τον εσωτερικό σας σεφ στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα μας κατά τη διάρκεια της απόδρασης των διακοπών σας, αν σας αρέσει!

8. Εξοπλισμένο με βολικό πλυντήριο ρούχων, για λιγότερη ταλαιπωρία στο πλύσιμο των ρούχων, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρά και φρέσκα ρούχα από την άνεση του διαμερίσματός σας, εάν το επιθυμείτε! Περιλαμβάνεται σίδερο, για να φαίνεστε αιχμηρά και χωρίς ζάρες κατά τις βραδινές σας εξόδους.

9. Εξοπλισμένο με βολικό πλυντήριο πιάτων, για να κάνετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος! Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στο πλύσιμο των πιάτων και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας τις διακοπές σας!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6361241 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
κοινόχρηστα
€ 150/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης