Μονοκατοικία βίλα Ψάλτη Αλίκης, Όρμος Κορθίου, Άνδρος

ΆνδροςΨάλτη Αλίκης
  • € 2.500/μήνα
  • 3
  • 120
  • 2
Περιγραφή
Είναι προνόμιο να βγαίνεις από την κρεβατοκάμαρα και την αυλή του σπιτιού σου και να κάνεις βουτιά στην θάλασσα. Λίγα σπίτια σου το προσφέρουν. Μπορείς να επιλέξεις 4 αμμουδερές παραλίες στις οποίες μπορείς να πας και με τα πόδια.
Το σπίτι προσφέρει άνεση και πολυτέλεια, μπαίνοντας από την κυρία είσοδο η οποία ευρίσκετε στον επάνω δρόμο της παραλίας συναντάμε μια μικρή ξεσκέπαστη αυλίτσα με πράσινο, ανοίγοντας την πόρτα μπροστά μπαίνουμε σε ένα πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο με το σαλόνι και το καθιστικό στο μπροστινό μέρος και την τραπεζαρία πίσω, στο σαλόνι ο καναπές γίνετε κρεβάτι όπου μπορεί να κοιμηθεί ένα άτομο.
Από την μικρή αυλίτσα υπάρχει δεύτερη πόρτα αριστερά μόλις μπαίνουμε αμέσως αριστερά μας είναι το W.C και μπροστά μας η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με δύο παράθυρα στον πίσω δρόμο με άπλετο φως, επίσης μόλις μπαίνουμε δεξιά μας οδηγούμε θα μπροστά στο σαλόνι και την τραπεζαρία.
Μόλις μπαίνουμε στο σαλόνι δεξιά μας είναι μικρό χωλ με ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και πλυντήριο ρούχων, μπροστά, αριστερά το κυρίως υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι ντουλάπες και γραφείο με μπαλκονόπορτα η οποία μας βγάζει στην μπροστινή αυλή και δεξιά μας είναι το δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ντουλάπα και δύο παράθυρα που κοιτούν στον πίσω δρόμο.
Η όλη επίπλωση του σπιτιού είναι πολυτελέστατη καθ' όσον ο ιδιοκτήτης εχει δικό του εργοστάσιο επίπλων οπότε καταλαβαίνεις τι έπιπλα έχει στο σπίτι του.
Η αυλή μπροστά πλακόστρωτη πολύ μεγάλη καλύπτει όλη την μπροστινή πρόσοψη με ένα μικρό κήπο και μπροστά καλαμιές ώστε οι διαβάτες να μην βλέπουν το σπίτι. Αμέσως μετά από την είσοδο στην αυλή αριστερά υπάρχει το ντούς και στην μέση ένα πολύ μεγάλο τραπέζι με τέντα ώστε να απολαμβάνεις σχεδόν όλη την ημέρα.
Από την αυλή αριστερά υπάρχουν οι σκάλες που οδηγούν στην ταράτσα όπου έχεις απέραντη θέα στην θάλασσα και σε όλη την γύρω περιοχή.
Ο Ορμος Κορθίου είναι ένα ψαροχώρι με πλήρη αγορά, εστιατόρια, καφέ, παντοπωλεία, super market, φούρνοι, κρεοπωλεία, Κέντρο Υγείας και ΑΤΜ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6361443 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης