Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Πολίχνη

Πολίχνη
  • € 180.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Πολίχνης, σε μια ήσυχη γειτονιά, με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό και δίπλα σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία και νοσοκομεία, το διαμέρισμα αυτό συνιστά μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση, πρακτικότητα και ευκολία στην καθημερινότητά τους.
Ανοίγοντας την πόρτα ασφαλείας του διαμερίσματος, εισέρχεστε σε έναν ολοφώτεινο ενιαίο χώρο, όπου βρίσκεται το σαλόνι με το τζάκι, η κουζίνα και η τραπεζαρία.
Στα αριστερά θα βρείτε τον διάδρομο που οδηγεί στα δύο άνετα υπνοδωμάτια, το WC, το μπάνιο καθώς και τον εναρμονισμένο αποθηκευτικό χώρο όπου βρίσκεται και το πλυντήριο.
Κοιτώντας δεξιά και πλησιάζοντας στην βεράντα, τα δέντρα του πάρκου και η θέα του αστικού τοπίου, θα σας κάνουν να αισθανθείτε την διαφορετικότητα του συγκεκριμένου διαμερίσματος, καθώς αυτή η εικόνα δεν αποτελεί μόνο ένα θαυμάσιο φόντο για την καθημερινή σας ζωή, αλλά την αναβαθμίζει ποιοτικά προσδίδοντας μία αίσθηση ελευθερίας.
Στην άμεσα προσβάσιμη και αξιοποιήσιμη ταράτσα, η υπέροχη θέα θα σας αφήσει έκπληκτους και σίγουρα θα γίνει ένας χώρος χαλάρωσης, για τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.
Το ακίνητο αναβαθμίστηκε ενεργειακά το 2021 όπου έγινε υγρομόνωση, τοποθετήθηκε θερμοπρόσοψη, τέντες, ηλιακός θερμοσίφωνας και κουφώματα με τριπλό τζάμι.
Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα, προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης, λειτουργικότητας και τοποθεσίας, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά έναν χώρο που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της καθημερινής ζωής.
Το διαμέρισμα διατίθεται και επιπλωμένο μαζί με αντλία θερμότητας και πάγκο κουζίνας Corian, στην τιμή των 200.000€.

"Η Πολίχνη είναι μια περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στα δυτικά του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης με ιστορικές καταβολές απο τον προσφυγικό Ελληνισμό. Ιδιαίτερα αξιόλογη είναι και η πολιτιστική της κληρονομιά με την Τράπεζα Λεμπέτ, την Τούμπα Λεμπέτ και τους Βυζαντινούς Νερόμυλους να αποτελούν μνημείο πανελλαδικής εμβέλειας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Καταλαμβάνει έκταση 7.325 στρεμμάτων, από τα οποία μόνο το 70% αποτελεί οικοδομημένη περιοχή. Συνορεύει με τις περιοχές της Ευκαρπίας, της Νεάπολης, των Συκεών και της Σταυρούπολης. Έχει περίπου 40.000 κατοίκους και είναι μια περιοχή που καλύπτει όλες τις ανάγκες με πληθώρα μαγαζιών καθώς και μεγάλη έκταση πρασίνου διάσπαρτα σε όλο τον Δήμο. Για τους λάτρεις του αθλητισμού υπάρχουν επιλογές για να κάνουν κανονικά τις προπονήσεις τους σε 1 κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών, 3 ανοικτά γήπεδα αθλοπαιδιών, 1 ανοιχτό γήπεδο B. VOLLEY, 3 ανοικτά γήπεδα τένις, 2 ανοικτά γήπεδα 5Χ5.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή εξυπηρετείται με τη γραμμή αστικού λεωφορείου (ΟΑΣΘ) προς το κέντρο καθώς και διασύνδεση με τις γύρω περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Η Πολίχνη είναι από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές στα βόρεια του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Μελλοντικά θα συνδέεται με την γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V5AO - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή