Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεωνίδιο
  • € 89.000
  • 838
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε μια μοναδική ευκαιρία ακίνητης περιουσίας στα Πούλιθρα. Πρόκειται για ένα οικόπεδο εμβαδού 838 τ.μ., με ισχύουσα οικοδομική άδεια που επιτρέπει την κατασκευή μιας τριώροφης κατοικίας. Βρίσκεται σε μια γαλήνια και γραφική τοποθεσία, ενώ σας προσφέρει μια απίστευτη αμφιθεατρική θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος και το χωριό των Πουλίθρων.

Η αρχιτεκτονική μελέτη και η ισχύουσα άδεια αφορούν μια εκλεπτυσμένη πέτρινη βίλα 193 τ.μ. (με υπόγειο εμβαδού 83 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 74 τ.μ. και επιπλέον όροφο εμβαδού 36 τ.μ.), η οποία θα εντυπωσιάσει με τον σύγχρονο σχεδιασμό της, ενώ προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Εκμεταλλευτείτε τη στρατηγική θέση της σε αυτήν την καταπράσινη περιοχή, με μια φανταστική πανοραμική θέα και με τους αρχιτεκτονικά σχεδιασμένους χώρους που θα δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, η οποία θα ενισχυθεί από τη χρήση φυσικών υλικών, πέτρινων τοίχων και μεταλλικών λεπτομερειών που συνδυάζουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Επιπλέον, η ιδιοκτησία αυτή μετά το πέρας ολοκλήρωσης της κατασκευής της κατοικίας θα διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας ένα βιώσιμο περιβάλλον διαβίωσης σύμφωνα με τους διεθνής συγχρόνους κανονισμούς.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μεγάλο οικόπεδο με ισχύουσα οικοδομική άδεια, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση και με φανταστική πανοραμική θέα!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
206 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
838 m²
Έξοδα
τιμή
€ 89.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή