Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑσκληπιείοΑσκληπιείο, Λυγουριό
  • € 200.000
  • 4
  • 392
  • 1
Περιγραφή
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ, Λυγουριό - Κτίριο 392τμ σε οικόπεδο 417τμ, 3 υ/δ, 3 επίπεδα: υπόγειο-ισόγειο-1ος, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 1955, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (ηλεκτρικό ρεύμα), 2 ανοιχτές θέσεις parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα ανοιχτός ορίζοντας, πρόσοψης, βαμμένο, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, εμβαδόν μπαλκονιών 22τμ, κήπος, κουφώματα ξύλινα, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων πλακάκι, barbeque, κελάρι, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, πρόσβαση: άσφαλτο, επενδυτικό.
Εξαιρετική, παραδοσιακή, πετρόκτιστη μονοκατοικία 391,80τμ. του 1955 σε ήσυχο αλλά ταυτόχρονα κεντρικό σημείο του παραδοσιακού οικισμού του Λυγουριού.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικής ποιότητος ξυλεία και υλικά, βρίσκεται σε διαμπερές, επικλινές, περιφραγμένο οικόπεδο 417.93τμ, και έχει πρόσβαση σε δύο ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.
Η κατοικία αποτελείται από 3 επίπεδα και η κατατομή των τετραγωνικών μέτρων καθώς και η διαρρύθμιση ανά επίπεδο είναι η ακόλουθη:
- Υπόγειο 138,81τμ. το οποίο είναι ημιτελές, σχετικά χαμηλοταβανο, με ανοίγματα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χώρος, κελάρι (λόγο της σωστής θερμοκρασίας που παρέχει η πέτρα), πλυσταριό και γενικότερα για βοηθητικούς χώρους.
- Ισόγειο 139,77τμ με ανεξάρτητη είσοδο και άμεση πρόσβαση στην αυλή της οικίας, που επίσης βρίσκεται ημιτελές στάδιο. Η διαρρύθμιση του έχει υπολογιστεί για ένα ευρύχωρο οροφοδιαμέρισμα, αλλά κάλιστα μπορεί να χωριστεί και σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα.
- Τέλος ο 1ος όροφος 113,22τμ. αποτελείται από ένα αποπερατωμενο οροφοδιαμέρισμα, πλήρως κατοικήσιμο, το οποίο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού/κουζίνας με τζάκι, ένα μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Διαθέτει ξύλινη οροφή ενώ από τους χώρους υποδοχής υπάρχει βεράντα 22τμ. με υπέροχη θέα ανοικτού ορίζοντα προς τον παραδοσιακό οικισμό καθώς και τα γύρω βουνά της περιοχής.
Το συγκεκριμένο οροφοδιαμέρισμα ,όντας σε απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων από το Διεθνούς φήμης αρχαιολογικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου, κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει και αγαπηθεί από σπουδαίες προσωπικότητες του θεάτρου και των τεχνών.
Από το ακίνητο η πρόσβαση στον οικισμό είναι πολύ βατή και εύκολη με τα πόδια, κοντά σε αγορά, συγκοινωνία, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, κέντρο υγείας, σχολεία.
Βρίσκεται 15χλμ. από την όμορφη παραλία της Επιδαύρου και σε ιδιαίτερο σημείο κοντά σε αρκετούς και διαφορετικούς γειτονικούς προορισμούς Αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Ιδανικό για οικογένεια ως εξοχικό η μόνιμη κατοικία αλλά και επενδυτικού χαρακτήρα μεγάλης απόδοσης λόγω θέσης.
Τιμή €200.000 (κωδ. 112264) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
112264 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
392 m²
δωμάτια
4 δωμάτια, 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή