Διαμέρισμα Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Βαρδάρης, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - ΛαχανόκηποιΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 550/μήνα
  • 38
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024
Περιγραφή
Ενοικιάζεται στο κέντρο στην Φράγκων γραφείο 38 τ.μ επιπλωμένο στον 6 όροφο με ασανσέρ . Θερμαίνεται με κλιματισμό .Έχει δικό του μπάνιο μέσα στον χώρο Τα κουφώματα του είναι διπλά αλουμινίου .Διαμέρισμα Προς Ενοικίαση, όροφος: 6ος, στην περιοχή: Βαρδάρης - Λαχανόκηποι - Βαρδάρης. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 38 τ.μ.. Αποτελείται από:. Έχει κατασκευαστεί το 1975 και ανακαινίστηκε το 2010. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Παραλία, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Λευκός πύργος, Πανεπιστήμιο, 1 Χιλιόμετρα από πόλη, 1 Χιλιόμετρα από πόλη, 1 Χιλιόμετρα από πόλη, 1 Χιλιόμετρα από πόλη, 1 Χιλιόμετρα από πόλη, έχει θέα Πλατεία και έχει Βόρειοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, είναι κατάλληλο για Επαγγελματικό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €550.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
902867
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
38 m²
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή