Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΟικισμός Λεύκτρου 24022
  • € 130.000
  • 708
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2023
Περιγραφή
οικόπεδο σε μοναδικό σημείο στο Λευκτρο Μάνης, Προνομιούχο
Πανοραμικό εντός οικισμού με μαγευτική θέα στη Στουπιά, ανάμεσα σε 2 εκκλησίες και στα σοκάκια του χωριού
κατάλληλο για ανέγερση κατοικιών προς εκμετάλλευση η εξοχική κατοικία

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να αναζητήσετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει (διαμέρισμα, κατάστημα, κατοικία, γραφείο, κτίριο, οικόπεδο, αγροτεμάχιο, οικόπεδο) που σας ενδιαφέρει είτε προς πώληση είτε προς ενοικίαση.
Το γραφείο μας μπορεί να αναλάβει την εκτίμηση του ακινήτου σας και σε συνεργασία με τους έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες μας, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς και της πώλησής σας.
Μεταξύ των άλλων υπηρεσιών μας είναι, η έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου, η έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και κάθε είδους τεχνικές συμβουλές από τους έμπειρους συνεργάτες μας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση της αυθαίρετης κατεδάφισης του ακινήτου σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς μέσα από το χαρτοφυλάκιό μας, τη διαθεσιμότητα, την ποικιλία των ακινήτων και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε θα καλύψουμε τις ανάγκες σας και τα επενδυτικά σας σχέδια.
Με εκτίμηση,
Δούσης Θοδωρής
Κτηματομεσίτης
Μεσιτικό γραφείο AllyouneedisLand
Χ. 1, Καλαμάτα
Email : allyouneedisland@gmail.com
Τηλ : 6985727007
www.allyouneedisland.com

Περιοχη:
Ο Δήμος Λεύκτρου ήταν δήμος του νομού Μεσσηνίας που συστάθηκε με το πρόγραμμα «Ιωάννης Καποδίστριας». Είχε πληθυσμό 5.908 κατοίκους και ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος σε έκταση στο νομό Μεσσηνίας, στην Έξω Μάνη, τη λεγόμενη και Μεσσηνιακή. Αποτελούταν από 19 πρώην κοινότητες και 43 οικισμούς. Έδρα του Δήμου ήταν η Καρδαμύλη. Με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης καταργήθηκε και εντάχθηκε στον νέο δήμο Δυτικής Μάνης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-63661
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
708 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή