Τριάρι Δροσίνη Γεωργίου 23-25, 542 48, Θεσσαλονίκη, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΔροσίνη Γεωργίου 23-25, 542 48, Θεσσαλονίκη
  • € 170.000
  • 4
  • 96
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-563 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ανάληψη ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 170.000 €
ΑΝΑΛΗΨΗ ( Συνδίκα ) πωλείται εκπληκτικής τοποθεσίας διαμέρισμα 96τμ., κατασκευής 1975, μερικώς ανακαινισμένο το 2000, 3ου ορόφου υπερυψωμένου με ασανσέρ, προσόψεως, διαμπερές, γωνιακό, ευάερο, ευήλιο, χρήζει ανακαίνισης. Το υπέροχο αυτό ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Συνδίκα με Δροσίνη, πλησίον με την οδό Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, πολύ κοντά στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και στην Ανάληψη, σε εμπορική γειτονιά, ανάμεσα σε σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ) και σε χώρους παιδικών δραστηριοτήτων ( γήπεδα - πάρκα - εξωσχολικές δραστηριότητες - κλπ ), δίπλα σε στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης. Βρίσκεται εντός της τοπικής αγοράς, ανάμεσα σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα εστίασης και λιανεμπορίου και περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πολύ πράσινο και μεγάλες πλατείες. Απέχει λίγα μόλις λεπτά από τα Πανεπιστήμια της πόλης και την παραλιακή λεωφόρο. Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο, συναντούμε το πολύ μεγάλο χωριστό σαλόνι, κολλητά του οποίου βλέπουμε το ένα εκ των τριών υπνοδωματίων του ακινήτου. Στα αριστερά μας συναντούμε την χωριστή κουζίνα, το μεγάλο μπάνιο και τα υπόλοιπα δύο πολύ άνετα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος. Έχει γίνει μερική ανακαίνιση το 2000, διαθέτει άνετο πλαϊνό και μεγάλο εμπρόσθιο μπαλκόνι με ανοιχτωσιά, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, μωσαϊκό και σανίδια στα πατώματα, ηλιακό, είναι πολύ φωτεινό, με καλή διαρρύθμιση και πόρτα ασφαλείας. Ιδανικό για οικογένειες καθώς και για εκμετάλλευση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-563 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή