Τριάρι νέο, τέταρτος όροφος, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

Χαριλάου
  • € 350.000
  • 4
  • 122
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση αναπνοής από το πάρκο της Νέας Ελβετίας και με άμεση πρόσβαση στην ανατολική έξοδο για Χαλκιδική και Περιφερειακή Οδό, αυτό το καταπληκτικό οροφοδιαμέρισμα συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία!

Μοντέρνας αρχιτεκτονικής, στον τέταρτο όροφο μιας εξαιρετικής κατασκευής υπό ανέγερση πολυκατοικίας, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, ευρύχωρο σαλόνι και ξεχωριστή κουζίνα. Στο υπόγειο του συγκροτήματος βρίσκεται η αποθήκη του διαμερίσματος, ενώ διαθέτει και μια θέση στάθμευσης. Εξοπλισμένο με θωρακισμένη πόρτα, θυροτηλεόραση, κουφώματα αλουμινίου τελευταίας γενιάς με θερμοδιακοπή και συνθετικά ανακλινόμενα και θερμομονωτικά, προεγκατάσταση air condition, προεγκατάσταση συναγερμού και προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα. Τέλος η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια με σύγχρονο ατομικό λέβητα φυσικού αερίου.
Μια μοντέρνα κατοικία σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Η περιοχή Χαριλάου βρίσκεται στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για μια δημοφιλή οικιστική περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τις καλοδιατηρημένες πολυκατοικίες, τους δεντρόφυτους δρόμους και την αφθονία των χώρων πρασίνου. Γνωστή επίσης για την πολυπολιτισμική της φύση, με ποικίλες κοινότητες και δραστηριότητες, προσφέρει επίσης μια ποικιλία από ανέσεις, όπως πολλά σχολεία και υποδομές, αλλά και πολλά εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες.

Προσβασιμότητα: Η Χαριλάου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, με άριστες διασυνδέσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και πολλά λεωφορεία να εξυπηρετούν την περιοχή. Κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης διέρχονται την περιοχή και προσφέρουν άμεση έξοδο στον Περιφερειακό και την Εθνική Οδό προς Χαλκιδική.

Επενδυτική Δύναμη: Στην περιοχή Χαριλάου, η ποικιλία των επιχειρήσεων, η πολυπολιτισμική φύση και αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτική κατοικία, ενθαρρύνουν και προσελκύουν συνεχώς επενδύσεις σε καταστήματα, κατοικίες ή υποδομές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V1E5
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή