Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σύρος
  • € 350.000
  • 141
  • 2
Περιγραφή
Σύρος, Κέντρο:

Πωλείται διαμπερές γωνιακό Κτίριο επαγγελματικών χώρων 141τ.μ. με δυνατότητα μετασκευής σε κατοικία.

Είναι πολυτελούς κατασκευής και βρίσκεται στον 1ο όροφο,  ενώ διαθέτει και μικρή αυλή στην βορειοδυτική πλευρά του καθώς και πλήρη και ανεμπόδιστη πρόσβαση σε ταράτσα εμβαδού 160 τ.μ. με ατομική θέρμανση.

Βρίσκεται στο κέντρο της  Ερμούπολης της Σύρου, παραπλεύρως του Θεάτρου Απόλλων. Κατασκευάστικε  το 2007. Ο συνολικός χώρος γραφείων είναι ενιαίος, διαθέτει δύο (2) διαφορετικές κεντρικές εισόδους και παράλληλα δύο (2) διακριτές τριφασικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι δυνατό να λειτουργούν είτε ανεξάρτητα είτε με ενοποιημένο τρόπο.

 

Το ακίνητο είναι διαμπερές, ευήλιο και ευάερο (διαθέτει 10 εξωτερικά κουφώματα), η ποιότητα κατασκευή του θεωρείται πολυτελής με εξαίρετα υλικά ενώ η χωροθέτησή του είναι εξαιρετικά πλεονεκτική αφού ευρίσκεται εντός του κέντρου της Ερμούπολης συνορεύοντας με το ιστορικό Θέατρο Απόλλων, το κτίριο Βαλμά στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και το νεοκλασικό «Βελισσαρόπουλου» που αποτελεί ίσως το ομορφότερο δείγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής στην Ερμούπολη. Το ακίνητο ευρίσκεται επίσης πολύ κοντά στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (λιγότερο από 50 μέτρα), με τον οποίο έχει ανεμπόδιστη θέα και εκατό πενήντα (150) μέτρα από την κοσμοπολίτικη  παραλία Αστέρια στην περιοχή Βαπόρια.

Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.

Τιμή 350.000€

Κωδικός Ακινήτου: #3085
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3085 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
141 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή