Τριάρι Επαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ελευθέρνα 74052, Ελεύθερνα, Αρκάδι

ΑρκάδιΕπαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ελευθέρνα 74052
  • € 750/μήνα
  • 4
  • 120
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Μεγάλο διαμέρισμα 120 τ.μ. πρώτου ορόφου στην Ελεύθερνα προς μακροχρόνια ενοικίαση. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μπαλκόνια περιμετρικά της οικίας, με ένα από αυτά να έχει θέα προς τη θάλασσα και τα υπόλοιπα στην γύρω περιοχή και τον επιβλητικό Ψηλορείτη. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, κλιματιστικό στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, τηλεόραση, ηχοσύστημα, φίλτρο νερού και ηλιακό θερμοσίφωνο. Το μεγάλο μπάνιο είναι πλήρως ανακαινισμένο ενώ διαθέτει και WC. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη και χωρίζεται μερικώς από το μεγάλο σαλόνι και την τραπεζαρία. Υπάρχει και διαθέσιμη θέση στάθμευσης.

Επίσης υπάρχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο σε όλα τα δωμάτια και επιπλέον ηλεκτρικά σώματα. Η ταράτσα είναι εξαιρετικά μονωμένη, στρωμένη με πλακάκια και θα μπορούσε να γίνει εκεί ένα εξαιρετικό roof garden με εξαιρετική θέα 360 μοιρών η οποία φτάνει από τα γύρω βουνά μέχρι τη θάλασσα.

Η Ελεύθερνα απέχει περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Ρεθύμνου ενώ η κοντινότερη παραλία δεν απέχει περισσότερο από 20 λεπτά. Το αρχαιολογικό μουσείο της Ελεύθερνας που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής και του νομού συνολικά, βρίσκεται σε απόσταση περίπου οκτακοσίων μέτρων από το σπίτι. Στο χωριό λειτουργούν εστιατόρια, καφέ και σούπερ μάρκετ καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Το σπίτι θα ήταν ιδανικό για μία οικογένεια η οποία επιθυμεί να ζήσει σε ένα σπίτι το οποίο προσφέρει όλες τις ανέσεις και σε έναν οικισμό ο οποίος δίνει τη δυνατότητα μίας ήρεμης καθημερινότητας μακρυά από την πόλη. Επίσης θα ήταν ιδανική επιλογή για ψηφιακούς νομάδες οι οποίοι θέλουν έναν οικισμό ο οποίος προσφέρει τα απαραίτητα για δουλειά και καθημερινότητα ενώ την ίδια στιγμή δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες της πόλης και τις κοντινές παραλίες.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6371473 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή