Duplex Ποδηλατόδρομος Άδελε, Άδελε 74100, Άδελε, Αρκάδι

ΑρκάδιΠοδηλατόδρομος Άδελε, Άδελε 74100
  • € 180.000
  • 3
  • 82
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα 82 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Άδελε. Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Είναι εξαιρετικής αισθητικής ενώ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, το ένα με δικό του WC, ευρύχωρη βεράντα και ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα με άλλα 4 αντίστοιχα σπίτια. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2010 και είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Αποτελεί ιδανική ευκαιρία αγοράς τόσο εξοχικής όσο και μόνιμης κατοικίας καθώς το Άδελε δεν απέχει περισσότερα από 15 λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου, γεγονός που επιτρέπει ακόμη και σε άτομα που δραστηριοποιούνται μέσα στην πόλη, να έχουν κατοικία στον οικισμό του Άδελε και να πηγαινοέρχονται καθημερινά. Στην περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να το αγοράσει ως εξοχική κατοικία θα έχει την ευκαιρία, τον καιρό που δεν το χρησιμοποιεί, να το διαθέτει και στη βραχυχρόνια μίσθωση μιά και δεν απέχει περισσότερο από τρία λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία του Αδελιανού Κάμπου.

Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτικό χώρο αυλής μπροστά στην περιοχή της πισίνας κι ένα εξαιρετικό μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, με θέα στην ευρύτερη αγροτική περιοχή και τον οικισμό του Άδελε. Επίσης υπάρχει ιδιωτική αποθήκη 9 τ.μ. και θέση στάθμευσης. Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα ακίνητο το οποίο μπορεί να αγοραστεί είτε ως επενδυτικό, είτε ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία. Προσφέρεται σε τιμή εντός αγοράς και μπορεί εύκολα να καλύψει τις ανάγκες διαβίωσης μίας ολιγομελούς οικογένειας.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6371735 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή