Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣαρωνίδαΣαρωνίδα
  • € 168.000
  • 604
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετικά προνομιούχο οικόπεδο 604τμ στην περιοχή Πανοράματος της κοινότητας Σαρωνίδας, στην Α πλαγιά του βουνού. Η επικλινής έκταση προσφέρει προς τα Δυτικά απεριόριστο ορίζοντα και εκπληκτική θέα στο Σαρωνικό, οπού μπορεί κανείς να απολαύσει την δύση του ηλίου. Με διαστάσεις 11 Χ 55μ περίπου, σχήματος ορθογωνίου, χωρίς κτίσμα, το οικόπεδο έχει Α πρόσοψη 11μ σε ασφάλτινη οδό, είναι εντός σχεδίου πόλης, διατηρεί αρτιότητα και οικοδομησιμότητα 120τμ περίπου αμιγούς κατοικίας, με προοπτική 200+τμ υπόσκαφης κατασκευής, μέγιστο ύψος 7,5μ συν 1,5μ κεραμοσκεπή, συντελεστή δόμησης 0,20 και συντελεστή κάλυψης έως 25%. Δε διέρχονται από αυτό εναέριες γραμμές υψηλής τάσης ΔΕΗ, αγωγός φυσικού αερίου, οδός προ του 1923 ή ρέμα, δεν υπάρχουν διατηρητέα κτίσματα στα γειτονικά αγορατεμάχια, ενώ εντός του οικοπέδου δεν υπάρχουν δένδρα. Η θέση του οικοπέδου βρίσκεται σε απόσταση 500μ από τη Λεωφ. Σαρωνίδας-Αναβύσσου, 800μ από σχολεία, 1,5χλμ από φαρμακεία, 2,1χλμ από το εμπορικό κέντρο Σαρωνίδας, 2,3χλμ από την παραλιακή Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου και την παραλία Σαρωνίδας, 3,4 χλμ από την παραλία Μαύρο Λιθάρι, 22χλμ από τη Βουλιαγμένη, 27χλμ από τη Γλυφάδα και 30χλμ από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Κατάλληλο μόνο για κατοικία, με προοπτική ανέγερσης μονοκατοικίας ή μεζονέτας έως 3 επιπέδων. Συζητήσιμη η περίπτωση πώλησης και του διπλανού, όμορου και ίσου εμβαδού οικοπέδου.
Σε απόσταση μόλις 55 λεπτών από την Αθήνα, συναντά κανείς στη Σαρωνίδα μια ανέκαθεν παραθεριστική περιοχή για τους κατοίκους της Αθήνας, αλλά που εξελίχθηκε σε τόπο μόνιμης κατοικίας για πολλούς και αποτελεί πλέον μια από τις πιο περιζήτητες και ακριβές περιοχές της ΝΔ ακτής της Αττικής. Πολλές κοντινές οργανωμένες ή μη υπέροχες παραλίες, αρκετές επιλογές παραδoσιακής και μοντέρνας εστίασης, δίνουν μια άλλη αίσθηση ελευθερίας και ευχάριστης διαμονής σε όποιους δεν επιζητούν πλέον τον αστικό ιστό.
Η Σαρωνίδα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του Δήμου Σαρωνικού, διαθέτει οργανωμένο ρυμοτομικό σχέδιο, το οποίο απαρτίζεται από ημικυκλικές οδούς, που ξεκινούν από το λόφο και καταλήγουν στην παραλιακή Λεωφόρο. Σημαντική για την προσέλκυση πολιτών στην περιοχή και για την απόλαυση του παραλιακού μετώπου της Σαρωνίδας ήταν η κατασκευή ενός περιπατητικού διαδρόμου κατά μήκος της ακτογραμμής. Εξαιρετικής σημαντικότητας η προοπτική δημιουργίας σύνθετου τουριστικού χωριού, όπου προβλέπεται η ανάπτυξη ξενοδοχειακής μονάδας, μαρίνας σκαφών, γηπέδου γκολφ, καθώς και συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, εμπορικών χώρων. Η διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου θα ολοκληρωθεί με έργα οδικού δικτύου, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, δημιουργίας σχολείων και κέντρου πρωτοβάθμιας υγείας. H περιοχή προσφέρει δε όλες τις βασικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κατοίκων, όπως νομικές, ιατρικές, τραπεζικές, δημόσιας τάξης και εμπορικές/επιχειρηματικές.
Αποκλειστικότητα KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
890585
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
604 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 168.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή