Δυάρι έκτος όροφος, Ομόνοια, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 170.000
  • 3
  • 113
  • 2
  • 6
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν λατρεύετε το κέντρο της πόλης και τους ρυθμούς της, τότε αυτό το αρχοντικό ακίνητο είναι για εσάς. Ιδιαίτερης αισθητικής και διαμόρφωσης που θυμίζει την παλιά Αθήνα.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό διαμέρισμα 113 τ.μ. στον έκτο όροφο μίας οκταόροφης πολυκατοικίας πολύ κοντά στην Ομόνοια, πάνω σε πεζόδρομο.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, με δυνατότητα για τρίτο, μεγάλο σαλόνι-τραπεζαρία, πολύ ευρύχωρη και ανακαινισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο κι ένα WC.
Μεγάλα παράθυρα αλουμινίου, πρόσφατα ανακαινισμένα, αφήνουν το φως του ήλιου να λούζει όλους τους χώρους στο εσωτερικό του. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση αερίου, τέντες και πολύ καλά διατηρημένα δάπεδα παρκέ.
Είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, αλλά και επενδυτικό, καθότι μπορεί να χωριστεί σε δύο μικρότερα διαμερίσματα.
Βρίσκεται δίπλα στο μετρό της Ομόνοιας, σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης, σε μπαρ και εστιατόρια.
Το πιστοποιητικό ενέργειας είναι υπό έκδοση.

Η Ομόνοια αποτελεί όλη την περιοχή γύρω από την Πλατεία Ομονοίας και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από εκεί ξεκινούν αρκετές κύριες λεωφόροι όπως οι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αγίου Κωνσταντίνου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πειραιώς και Αθηνάς.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει δεχθεί τεράστια ανάπτυξη με αποτέλεσμα αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες να έχουν ανοίξει στην περιοχή, ενώ επίσης δραστηριοποιούνται πληθώρα εμπορικών επιχειρήσεων.
Η γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής μέσα από διάφορα projects δεν αφορούν μόνο το τουριστικό κλάδο καθώς αρκετά εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης πρόκειται να ανοίξουν στην Ομόνοια.

Στην περιοχή βρίσκονται πολλά αξιοσημείωτα κτίρια όπως τα πρώην ξενοδοχεία Μπάγκειον και Μέγας Αλέξανδρος καθώς και το πολυκατάστημα Hondos Center.

Προσβασιμότητα: Η Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλά συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας καθώς διαθέτει γραμμή μετρό, σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου καθώς και αρκετές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V29Y - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1959
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή