Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Καλλίπολη – ΦρεαττύδαΚαλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 590/μήνα
  • 50
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Ενοικιάζεται από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties εξαιρετικό γωνιακό Ισόγειο κατάστημα στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά.

Αφορά Ισόγειο κατάστημα εμβαδού Ε=50 τμ, ο οποίος χωρίζεται στη μέση με γυψοσανίδα, η οποία εάν δεν εξυπηρετεί τον ενοικιαστή μπορεί να την αφαιρέσει. Διαθέτει μεγάλη γωνιακή βιτρίνα, μέρος της οποίας εσωτερικά και εξωτερικά έχει καλυφθεί με γυψοσανίδα. Υπάρχει τριφασικό ρεύμα, έχουν αλλαχθεί τα ηλεκτρολογικά του, υπάρχουν καλωδιώσεις.

Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, πολύ φωτεινός, υπάρχει ένα w.c., δεν υπάρχουν κοινόχρηστα. Το πλεονέκτημα του καταστήματος είναι ότι υπάρχει φουγάρο.

Μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος ως Γραφείο, ως τουριστικό γραφείο, ως (Ήπιου) Υγειονομικού ενδιαφέροντος .Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο κοντά στη στάση λεωφορείου ανάμεσα από τα Νοσοκομεία Μεταξά και Τζάνειο, απέχει 2' από τη Μαρίνα Ζέας, 5' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο και 10' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Λιμάνι Πειραιά.

Τιμή: €590. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
903584
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
15 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 590/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή