Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚολυμβάριΚολυμβάρι
  • € 200.000
  • 792
Περιγραφή
Το οικόπεδο που προσφέρεται προς πώληση στην περιοχή Κολυμβάρι είναι μια εξαιρετική επένδυση με αμέτρητες δυνατότητες ανάπτυξης. Αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο, με πρόσοψη 11,21 μέτρα και βάθος 55 μέτρα, προσφέρει έναν επίπεδο και ευρύχωρο χώρο για δημιουργικές κατασκευές. Με τη δυνατότητα κατασκευής έως 400 τετραγωνικά μέτρα, το οικόπεδο προσφέρει μια ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση, επένδυση ή τουριστική εκμετάλλευση.

Επιπλέον, έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για τρεις τουριστικές κατοικίες, με μία από αυτές να πληροί τις προδιαγραφές ΑΜΕΑ, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές αξιοποίησης.

Η τοποθεσία είναι προνομιακή, με μικρή απόσταση από την παραλία του Κολυμβαρίου (180 μέτρα) και την ζωντανή πόλη των Χανίων (μόλις 25 χιλιόμετρα). Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο των Χανίων (42 χιλιόμετρα), προσφέροντας εύκολη πρόσβαση.

Η πολυμορφία χρήσεων είναι εντυπωσιακή, καθώς το οικόπεδο μπορεί να καλύψει ανάγκες από επιχειρηματική δραστηριότητα και κατασκευή έως την τουριστική εκμετάλλευση και τη γενική κατοικία.

Η τιμή των €200.000 αντιπροσωπεύει μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσετε τις επιλογές σας, επικοινωνήστε με την Keller Williams Cretan Properties στο τηλέφωνο +306974341058 ή μέσω email στο p.prekatsakis@kwgreece.gr.
Επισκεφθείτε επίσης τον ιστότοπό μας στο https://kwcp.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
848009 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
792 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή