Μονοκατοικία βίλα Εκαταίου, Νέες Παγασές, Ελλάδα, Κέντρο, Βόλος

ΒόλοςΕκαταίου, Νέες Παγασές, Ελλάδα
  • € 800.000
  • 4
  • 180
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος) - Βόλος - Νέες Παγάσες: Διατίθεται κατ αποκλειστικότητα μεζονέτα τριών επιπέδων, εμβαδού 182 τ.μ. σε οικόπεδο 405 τ.μ. στις Αλυκές Βόλου. Το ακίνητο βρίσκεται 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και μόλις 200 μέτρα από την θάλασσα. Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο υψηλής αισθητικής , υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+ και κατασκευής του 2022. Κατά την είσοδο μας στο ισόγειο επίπεδο του ακινήτου και στο χώρο υποδοχής, θα διακρίνετε την τραπεζαρία, τον χώρο του καθιστικού και τον χώρο της κουζίνας, που βρίσκεται σε μια ενιαία διάταξη με το καθιστικό. Θα βρούμε λοιπόν, ένα ενεργειακό τζάκι, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλέφωνο με κάμερα και σύστημα συναγερμού για όλο το σπίτι. Στο ισόγειο υπάρχει ένα laundry room και ένα wc για τους ξένους και τους επισκέπτες. Συνεχίζοντας και ανεβαίνοντας στο επίπεδο του πρώτου ορόφου θα διακρίνουμε, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, δικό του μπαλκόνι και φυσικά δικό του μπάνιο. Συνεχίζοντας έχουμε αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σκάλα και το δεύτερο υπνοδωμάτιο, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο και το οποίο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια , 1 κουκέτα , ένα δικό του μπάνιο και δικό του μπαλκόνι.
Ανεβαίνοντας πιο πάνω στο δεύτερο επίπεδο, δεξιά μας υπάρχει ένα τεράστιο μπάνιο με σάουνα και υδρομασάζ που θα καλύωει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αγοραστή.
Ακολουθεί το master bedroom το οποίο έχει και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό , ένα πολύ μεγάλο παράθυρο για το φωτισμό του για να απολαμβάνετε την θέα στο Πήλιο. Στο τελευταίο επίπεδο φυσικά έχουμε και μία τεράστια βεράντα, όπου μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας. Καταλήγοντας, στον προαύλιο χώρο του ακινήτου, υπάρχει μια πισίνα με διύλιση άλατος, μια ντουζιέρα, θέση πάρκινγκ για ένα ή δύο αμάξια, bbq, ξαπλώστρες , τραπεζαρία, κάμερες ασφαλείας και πολλά άλλα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Η θέση λοιπόν του ακινήτου σε συνδυασμό με το υψηλό αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό design, καθώς και όλοι οι υπερσύγχρονοι αυτοματισμοί και παροχές που το περιβάλλουν, το καθιστούν, ως ακίνητο, την τέλεια επιλογή μόνιμης ή παραθεριστικής κατοικίας.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12751-8603 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή