• € 100.000
  • 4.358
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή
Προνομιακό οικόπεδο 4358.20 τ.μ. στο χωριό Κεράμες, στον Δήμο Αγίου Βασιλείου. Ιδανικό για ιδιωτική βίλα ή επικερδές τουριστικό έργο. Απολαύστε την απομόνωση και την εκπληκτική θέα προς το Λιβυκό Πέλαγος και τα κοντινά βουνά. Εύκολη πρόσβαση από δρόμο, ενώ η σύνδεση με τα δίκτυα είναι άμεση λόγω της κοντινής απόστασης από το χωριό. Μόλις 1 χλμ. από το χωριό Κεραμές και 10 λεπτά από τις παραλίες.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι το ακίνητο εμπίπτει σε μια κατηγορία οικοπέδων όπου οι οικοδομικές άδειες έχουν προσωρινά διακοπεί, όμως αναμένεται άμεσα η ψήφιση νόμου που θα διαμορφώσει το νέο καθεστώς για αυτά τα οικόπεδα.

Νομική Αποποίηση Ευθύνης:

Η προμήθεια για τις αμοιβές του κτηματομεσίτη είναι 3% της τελικής τιμής αγοράς. Οι φόροι, τα νομικά τέλη, τα συμβολαιογραφικά έξοδα και τα τέλη μητρώου είναι ευθύνη του αγοραστή. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους πιθανούς αγοραστές να ζητούν συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες νομικούς και μηχανικούς για να αξιολογήσουν τη νομική κατάσταση και την καταλληλότητα κάθε ακινήτου για τις απαιτήσεις τους
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6373101
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.358 m²
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή