Ρετιρέ 94 τμ, Αμπελόκηποι, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 220.000
  • 3
  • 94
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση διαμέρισμα 94τ.μ. στην επιθυμητή περιοχή των Αμπελοκήπων. Αυτό το οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας διπλοκατοικίας και κατασκευάστηκε το 1971.
Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, μια ανεξάρτητη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα WC και ένα ευρύχωρο σαλόνι. Διαθέτει επίσης τέντες για προστασία από τον ήλιο. Βασικό προνόμιο του διαμερίσματος ότι μπορεί να χωριστεί σε δυο ανεξάρτητα
μικρά διαμερίσματα καθόσον έχει δυο ανεξάρτητες εισόδους.
Οι Αμπελόκηποι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ζωντανές περιοχές της πόλης. Με άφθονη πρασινάδα και πάρκα στην περιοχή, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τη φύση και την ηρεμία, ενώ παράλληλα έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και ανέσεις.
Επιπλέον, η περιοχή διαθέτει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με τα δημόσια μέσα μεταφοράς, κάτι που καθιστά εύκολη τη μετακίνηση προς και από το κέντρο της πόλης και άλλες περιοχές.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 94 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1971, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Διατηρητέο, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
419899
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή