Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚοζάνηΖηνόβιος
  • € 198.000
  • 5+
  • 278
  • 2
Περιγραφή

Στην καταπράσινη περιοχή της Νέας Χαραυγής στην Κοζάνη, ΠΩΛΕΊΤΑΙ ένα εντυπωσιακό κτίριο οικιστικής χρήσης, συνολικής επιφάνειας 278 τ.μ.
Το κτίριο βρίσκεται σε οικόπεδο 450 τ.μ. και αποτελείται από δύο διαμερίσματα, ένα στον πρώτο και ένα στον δεύτερο όροφο, με εκπληκτική θέα που απλώνεται από το ορίζοντα μέχρι το βουνό!
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία άνετη μεγάλη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας μια άνετη και λειτουργική διαβίωση στους κατοίκους τους.

Το κτίριο ανεγέρθηκε το 2006 με υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτει αλουμινένια κουφώματα και δάπεδα από γρανίτη. Κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του ασφαλή είσοδο με πόρτα ασφαλείας και εντυπωσιακές ντουλάπες για αποθήκευση. Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει προνομιακά χαρακτηριστικά όπως πάρκινγκ για τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα, αποθήκη 4 τ.μ., έναν μεγάλο κήπο και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ησυχία και άνεση στον εσωτερικό χώρο.
Η σοφίτα 139 τ.μ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα διαμερίσματα ή να μετατραπεί σε ένα επιπλέον χώρο διαβίωσης. Η τοποθέτηση σωμάτων θέρμανσης και η σύνδεση με την τηλεθέρμανση είναι τα μόνα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κτιρίου.

Η τοποθεσία του κτιρίου είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις 2000 μέτρα από το κέντρο της πόλης της Κοζάνης, 100 μέτρα από το κέντρο του χωριού και 2000 μέτρα από το αεροδρόμιο. Το κτίριο προσφέρει έναν ήρεμο και ήσυχο τρόπο ζωής σε μια περιοχή με μοναδική φυσική ομορφιά.


Τέλος, η εγκατάσταση ασανσέρ είναι εφικτή, προσφέροντας μια εύκολη και ξεκούραστη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του κτιρίου.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο κτίριο στην πανέμορφη περιοχή της Νέας Χαραυγής στην Κοζάνη. Ελάτε να το ανακαλύψετε μόνοι σας και να ενθουσιαστείτε από τις ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-79 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
278 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 198.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή