Ρετιρέ Λουτράκι-Περαχώρα, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-ΠεραχώραΛουτράκι-Περαχώρα
  • € 380/μήνα
  • 2
  • 42
  • 1
  • 5
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024
Περιγραφή
Στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου διατίθεται προς ενοικίαση διαμέρισμα 5ου ορόφου, 42 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα καθιστικό, με πρόσβαση σε μπαλκόνι, ένα υπνοδωμάτιο με πρόσβαση σε μπαλκόνι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο καθώς και μια αποθήκη - πλυσταριό. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα – κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και είναι φρεσκοβαμμένο. Είναι ρετιρέ, διαμπερές και πολύ φωτεινό. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με τέντες και έχει ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της πόλης με εύκολο πάρκινγκ, όπου όλα τα σημεία ενδιαφέροντος βρίσκονται σε ακτίνα πεζού (συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, Super Market, φαρμακείο, εμπορικά καταστήματα, κέντρο υγείας και το κέντρο της πόλης ). Χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι η τοποθεσία του.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
903436
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή