Duplex Ύδρα, Κέντρο, Ύδρα

ΎδραΎδρα
  • € 700.000
  • 4
  • 93
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-266 - Ύδρα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. σε οικόπεδο 200 τ.μ. μόνο 150 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1980 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2006. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 700.000 €
Στην πανέμορφη Ύδρα, σε αυτό το υπέροχο και ιστορικό νησί, πωλείται μία μεζονέτα σε εξαιρετική κατάσταση και σε εξαιρετική θέση, στο Αυλάκι, με απεριόριστη θέα στην θάλασσα ! Η πρόσβαση στο σπίτι είναι εύκολη με ελάχιστα σκαλοπάτια !
Μέσω του κεντρικού λιμανιού και με πορεία περίπου 12 σε ευθεία δρόμο, φτάνει κανείς μετά το sunset hydroneta στο Αυλάκι και αμέσως αριστερά μας συναντούμε ένα πάρα πολύ όμορφο παραδοσιακό σπίτι που απαρτίζεται από 3 επίπεδα , στο μεσαίο έχουμε την κουζίνα ανοιχτή στο χώρο , σαλόνι και τραπεζαρία, βγαίνουμε σε 2 βεράντες υπέροχες και άνετες με δυνατότητα να βάλουμε καθιστικό . 

Στο επάνω όροφο έχουμε το διπλό κρεβάτι με μπάνιο, ενώ στο κάτω επίπεδο έχουμε το living room με μεγάλο μπάνιο και έξοδο στον κήπο . Είναι ένα περιποιημένο, ηλιόλουστο, σε πολύ όμορφο σπίτι , σε ανοιχτωσιά και πολύ φωτεινό !
Συνδυάζει όλα όσα θέλει κανείς να βρει στην Ύδρα, την ησυχία, τον καθαρό αέρα, τις μυρωδιές από την ωραία φύση, την ηλιοφάνεια, τον κήπο με τα δέντρα του, και την ηρεμία που δεν μπορεί κανείς να την αγοράσει, αλλά να την συναντήσει εδώ σε αυτό το υπέροχο νησί !
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει πολλές πρόσθετες υπηρεσίες για αυτό επισκεφτείτε την κεντρική μας σελίδα www.paparounigroup.gr ή καλέστε μας για μία συνάντηση στα γραφεία μας στην Ύδρα , στην Αργολίδα ή στην Αθήνα !
Χρήζει μίας συντήρησης αλλά είναι άμεσα κατοικήσιμο και λειτουργικότατο ! 
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-266 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή