Μονοκατοικία βίλα 844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Νάουσα, Πάρος

Πάρος844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 5.500.000
  • 5+
  • 428
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Οι Κολυμπήθρες μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Νάουσα της Πάρου, είναι μια περιοχή με υπέροχη θέα την θάλασσα και τα λευκά σπίτια της Νάουσας. Είναι μια περιοχή με απόλυτη ησυχία και προάγει την ψυχική χαλάρωση. Οι Κολυμπήθρες είναι ιδανικό μέρος για μια βουτιά στα γαλάζια νερά της παραλίας του Αι Γιάννη, αλλά και στην κρυφή μεριά των βράχων όπου λίγοι επισκέπτονται την μικρή αυτή ακτή για ηλιοθεραπεία. Ωστόσο για όσους προτιμούν ένα ποτό στην παραλία μπορούν να οδηγηθούν προς ο beach bar Monastiri. Για όσους αγαπούν τα water sports μπορούν να επιλέξουν δυο από τα πιο γνωστά μέρη που παρέχουν αυτού του είδους διασκέδαση σε μεγάλους αλλά και παιδιά.

Στις Κολυμπήθρες, συναντάμε ένα μοναδικό πέτρινο οίκημα 428τμ, που είναι μερικώς χτισμένο κάτω από τη γη με θέα ουρανό και θάλασσα. Η κατασκευή αυτή, καθιστάται μοναδική για την Πάρο. Περιλαμβάνει έξι ευρύχωρα master bedrooms δίπλα στην “infinity” πισίνα 522m2, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σε κάθε δωμάτιο έχουν σχεδιαστεί ensuite μπάνια με σπουδαία αρχιτεκτονική. Το φωτεινό σαλόνι είναι ο ιδανικός χώρος χαλάρωσης αλλά και ψυχαγωγίας μιας και έχει θέα την πισίνα και το εξωτερικό καθιστικό όπου όλα τα μέλη της οικογένειας κατά την διάρκεια του BBQ μπορούν να περάσουν ποιοτικό και ξέγνοιαστο χρόνο. Η βίλα αυτή προσφέρει πολυτέλεια λόγω της μοναδικότητας τόσο στην τοποθεσία της όσο και στις ανάγκες που καλύπτει και εξυπηρετεί στον ιδιώτη αλλά και τον καλεσμένο.

Το συγκεκριμένο έργο είναι επηρεασμένο απο το καρνάγιο. Το καρνάγιο ειναι το μέρος ανακατασκευής των καραβιών. Ο αρχιτέκτονας βλέποντας τον τρόπο εργασίας, και τον τρόπο που βγαίνει η βάρκα από το νερό και τοποθετείται στους άξονες του ρυμουλκού, βρήκε την αρχιτεκτονική ιδέα για το project. Το σχέδιο αποτελείται από 2 ευθείες γραμμές συμβολίζουν τους 2 άξονες που ριμουλκίζεται η βάρκα όταν πατάει πάνω σε αυτές. Ανάμεσα στις ευθείες αυτές υπάρχει ένα κενό που ο αρχιτέκτονας στην θέση αυτού σκέφτηκε να δημιουργησει μια μακρόστενη πισίνα, που συμβολίζει την θάλασσα από την οποία αναδύεται η βάρκα.

Το project είναι δομημένο με 3 βασικά υλικά, την πέτρα, το ξύλο και το σκουριασμένο σίδερο, το οποίο σίδερο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να φέρει το αποτέλεσμα χρωματικά και αισθητικά της σκουριάς.

Τα πετρώματα που βρέθηκαν στον χώρο κατα τη διαρκεια της εκσκαφής χρησιμοποιηθηκαν για να δημιουργηθεί ένα μείγμα. Το μείγμα αυτό αποτελείται από ψηλά θρυμματισμένες πέτρες σε συνδυασμό με το τσιμέντο, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό υλικό. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ώστε να ντύσει όλο το δάπεδο, συνδέοντας όλους τους χώρους τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά όπως και τον χώρο της πισίνας.

Η πισίνα είναι χωρισμένη τμηματικά, στην παιδική και των ενηλίκων. Στην παιδική εντοπίζεται ένα κομψό firepit, που έχει ως θέμα την αντίθεση που προκαλείται απο το υδάτινο στοιχείο και το στοιχείο της φωτιάς που εκεί μπορεί η οικογένεια να μαζευτεί για το άναμμα φωτιάς. Η φλόγα που δημιουργείται από τη φωτιά έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει μια αρμονική νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Ο αρχιτέκτονας κατάφερε να δημιουργήσει μια ιδέα σε πράξη. Και αυτή η πράξη μπορεί να γίνει ιδανική ιδέα για τον ιδιώτη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-598 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
428 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή