Μονοκατοικία βίλα 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Μάρμαρα, Πάρος

Πάρος844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 1.600.000
  • 4
  • 177
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Ο Μώλος, φημίζεται ως περιοχή, έχοντας μια από τις πιο ωραίες παραλίες στην Πάρο, αμμώδης και δίχως εγκαταστάσεις ή κάποιο beach bar. Στη νότια πλευρά της περιοχής, βρίσκεται ένα μικρό λιμανάκι στο οποίο αγκυροβολούν μικρά παραδοσιακά καΐκια και βάρκες, που προμηθεύουν στις κοντινές ψαροταβέρνες, φρέσκα ψάρια.

Στον Μώλο παρουσιάζεται μια κομψή βίλα, που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή. Η συγκεκριμένη βίλα, κατασκευασμένη από ευρέως γνωστό γραφείο, προσφέρει την άνεση και την πολυτέλεια, λόγω των υψηλών προδιαγραφών για την δημιουργία αυτού του ιδιαίτερου έργου.

Κατά την είσοδο στον εσωτερικό χώρο της βίλας, συναντάται σε minimal τόνους και χαρακτήρα, η open plan kitchen που συνορεύει με την οβάλ τραπεζαρία και το ευρύχωρο αλλά και φωτεινό καθιστικό.

Η κουζίνα, πλήρως καινοτόμα και εξοπλισμένη με νέες συσκευές, έτοιμη να υποδεχτεί όσους επιθυμούν νέες μαγειρικές προκλήσεις. Ένα εναλλακτικό σενάριο για το τέλειο, οικογενειακό γεύμα, θα ήταν στον εσωτερικό χώρο της τραπεζαρίας, με θέα την πισίνα και το απέραντο γαλάζιο.

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση στους χώρους των υπνοδωματίων, προδιαθέτουν την αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, κάτι που οφείλεται στην προσεκτικά επιλεγμένη και γήινη χρωματικά παλέτα.
Τα μπάνια διαμορφωμένα με την τεχνοτροπία της τσιμεντοκονίας, δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για ενα χαλαρωτικό shower, πριν από τη βραδινή έξοδο.

Μετά από μια δροσερή βουτιά στην άμεσα προσβάσιμη παραλία, όλοι μπορούν να οδηγηθούν προς την ξύλινη και μεγάλη τραπεζαρία, απολαμβάνοντας το μεσημεριανό γεύμα, με πρώτη ύλη, τοπικά και φρέσκα προϊόντα.

Μεγάλη εντύπωση επίσης, προκαλεί η ιδιαίτερα σχεδιασμένη, θερμαινόμενη πισίνα, που στολίζει το κεντρο του ακινήτου. Γύρω από την πισίνα, έχουν διαμορφωθεί άνετοι καθιστικοί χώροι που προσκαλούν τους φιλοξενούμενους να απολαύσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Η τέλεια επιλογή, για όσους ονειρεύονται ένα υπερπολυτελές σπίτι δίπλα στις ακτές του Αιγαίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-578 - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
177 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή