Μονοκατοικία βίλα 844 00, Κώστος, Πάρος

Πάρος844 00
  • € 1.850.000
  • 4
  • 370
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή

Το Υστέρνι, μια από τις περιζήτητες περιοχές της Πάρου, με ειδυλλιακό τοπίο και απέραντη θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και το νησί της Νάξου, μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη δημοφιλή Νάουσα.

Στο Υστέρνι, συναντάται μια άψογης διαρρύθμισης βίλα, που σχεδιάστηκε με μεγάλη λεπτομέρεια ώστε να προσφέρει στους καλεσμένους της, την αίσθηση της πολυτέλειας, και του μοντέρνου κυκλαδίτικου κάλλους.

Στην είσοδο της βίλας, τα μεγάλα ανοίγματα, προκαλούν διάχυτο φως σε όλο τους χώρους, και η επιλογή των γήινων χρωματικών τόνων στα έπιπλα το καθιστούν μοναδικό. Αυτό το ακίνητο αποπνέει υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού και της κατασκευής του.

Γύρω από τον χώρο του καθιστικού, έχουν επιλεχθεί άνετα καθίσματα και ένας ευρύχωρος καναπές, αντικρίζοντας το τζάκι με minimal χαρακτήρα, καθορίζοντας το ακίνητο κατάλληλο για διαμονή και κατά τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Στον ίδιο χώρο με το καθιστικό είναι τοποθετημένη μια μεγάλη τραπεζαρία που άμεσα επικοινωνεί με την κουζίνα. Η κουζίνα εξίσου πολύ φωτεινή και ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη να υποδεχτεί νέες γαστρονομικές συνταγές.

Εισερχόμενοι στους χώρους των υπνοδωματίων, η ηρεμία και η χαλαρότητα είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση που προκαλείται. Σε αυτό βοηθάει οφείλεται, η θέα των παραθύρων που απεικονίζεται από κάθε δωμάτιο. Τα μπάνια, ευρύχωρα και φωτεινά είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, αλλά και με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία της χρωματισμένης τσιμεντοκονίας.

Ο εξωτερικός χώρος με την μεγάλων διαστάσεων πισίνα και τη ανεμπόδιστη θέα, προάγει την πολυτέλεια και την άνεση σε όλο της το μεγαλείο. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών, ο εξωτερικός χώρος προβλέπεται ιδανικός για μεγάλες συναθροίσεις, εξαιρετικό και για την οργάνωση ενός αξέχαστου event.

Ένα πολυτελές κόσμημα κοντά στο δημοφιλές θέρετρο της Νάουσας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-566 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
370 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή