Μονοκατοικία βίλα 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Αγκαιριά, Πάρος

Πάρος844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 960.000
  • 4
  • 159
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024
Περιγραφή

Η Αλυκή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χωριά της Πάρου, που επιλέγουν πολλοί να επισκέπτονται κατα τη διάρκεια των διακοπών τους. Γνωστή και ως ένα από τα πιο φιλόξενα και γραφικά χωριά του νησιού, ξεχωρίζει λόγω της θέας της κατά τη δύση του ηλίου. Η Αλυκή ή αλλιώς το χωριό των ψαράδων φημίζεται για τις ψαροταβέρνες στη Μαρίνα, αλλά και για όσα προσφέρει στους κατοίκους, όπως γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, και τένις.

Στην Αλυκή εντοπίζονται δύο πολύ ιδιαίτερες βίλες που έχουν μοναδική αρχιτεκτονική και προάγουν την άνεση. Οι βίλες πωλούνται χωρίς την επιπλωση, προσφέροντας στον ιδιώτη μια καλή βάση, έτσι ώστε οι χώροι να αποκτήσουν προσωπικό χαρακτήρα, με καινούρια αισθητική και minimal δομή.

Η κάθε βίλα παρέχει ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, ιδανική για χειμώνα αλλά και για το καλοκαίρι. Επιπλέον, χάρη στα πολλά ανοίγματα υπάρχει άμεση πρόσβαση στην πανοραμική θέα καθώς το φώς διαχέεται σε όλους τους χώρους. Η κουζίνα επικοινωνεί με την τραπεζαρία, συνδυάζοντας την μοντέρνα αρχιτεκτονική με την κυκλαδική αισθητική, διαθέτοντας όλες τις καινοτόμες ηλεκτρικές συσκευές από την γνωστή εταιρεία SIEMENS.

Τα τρία δωμάτια εξίσου πολύ φωτεινά με θέα τη θάλασσα, προάγουν μια αίσθηση χαλάρωσης ιδιωτικότητας και απόλυτης ηρεμίας. Όσο για τα μπάνια ένα από τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά είναι τα φωτιστικά από την γνωστή ελληνική εταιρεία BRIGHT, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί και στους χώρους των μπάνιων είναι πολύ υψηλής ποιότητας και με το αποτέλεσμα να είναι φανερό. Σε όλα τα δάπεδα έχουν χρησιμοποιηθεί Ιταλικά πλακάκια, μια στοχευμένη επιλογή του αρχιτέκτονα.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλας, με μεγάλο κήπο, μπορεί να για τον οποιονδήποτε να γίνει προσωπικός χώρος χαλάρωσης, μιας και το τζακούζι - mini pool, όπως επίσης και ο χώρος του BBQ όπου με καλή παρέα και νόστιμα τοπικά προϊόντα το ψησιμο, μπορεί να γίνει αγαπημένη συνήθεια της εβδομάδας. Απολαμβάνοντας το γεύμα στο μαρμάρινο τραπέζι, με θέα το Αιγαίο.

Στο σπίτι υπάρχει γερμανική θερμομόνωση και σύστημα κλιματισμού VRV, ένας σύγχρονος σχεδιασμός κατανάλωσης, για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η βίλα αυτή έχει δυνατότητες να γίνει το σπιτι των ονείρων για οποιονδήποτε θελήσει να βιώσει την πολυτέλεια και ταυτόχρονα την απλότητα που προσφέρεται, απο τον κοντινό οικισμό της Αλυκής.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-620
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
159 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 960.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή