Duplex 138 τμ, Ερμούπολη, Σύρος

Σύρος
  • € 360.000
  • 2
  • 138
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024
Περιγραφή
Αυτή η όμορφη μεζονέτα βρίσκεται στο ήσυχο, παραθαλάσσιο χωριό του Φοίνικα. Είναι μέρος συγκροτήματος που είναι φυσικά προστατευμένo από τους βόρειους ανέμους και αγναντεύει το γαλάζιο του Αιγαίου και το γραφικό λιμανάκι του Φοίνικα.
Η κατοικία καλύπτει 138,80τ.μ.. και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα: Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας/καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι, ένα WC επισκεπτών και μεγάλες μπαλκονόπορτες που ανοίγουν σε ευρύχωρη βεράντα, με πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα και σε ιδιωτικό περιβάλλοντα χώρο 97,55τ.μ.
Τα δύο διπλά υπνοδωμάτια της μεζονέτας βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Και τα δύο διαθέτουν εντοιχισμένη ντουλάπα και ορατά ξύλινα δοκάρια στην οροφή. Ανοίγουν σε μεγάλα μπαλκόνια με πανοραμική θέα. Υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο για να εξυπηρετήσει τα δύο υπνοδωμάτια.
Η μεζονέτα διαθέτει επίσης ένα ημιυπόγειο συμπληρωματικό χώρο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή ως στούντιο, καθώς υπάρχει άφθονος χώρος για υπνοδωμάτιο και καθιστικό.
Τα κουφώματα είναι ξύλινα με θερμομονωτικά διπλά τζάμια και σίτες. Δάπεδα, ψευδοροφές, προστατευτικά κιγκλιδώματα και πέργκολες είναι επίσης ξύλινα. Υπάρχει εξωτερικό δίκτυο φωτισμού, ανεξάρτητη σηπτική δεξαμενή για κάθε σπίτι, air-conditioning, τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, μπόιλερ για ζεστό νερό, προεγκατάσταση συναγερμού, και γκαράζ για ένα αυτοκίνητο.
Το συγκρότημα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια για ό,τι μπορεί να χρειαστείτε. Αμμώδεις παραλίες, ποικιλία από ταβέρνες, καφετέριες, αρτοποιείο, ένα κοκτέιλ μπαρ, σούπερ μάρκετ, στάση λεωφορείου, βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
5814
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή