Μονοκατοικία βίλα 147 τμ, Άρδακτος, Λάμπη

Λάμπη
  • € 500.000
  • 2
  • 147
Περιγραφή
Υπό κατασκευή κατοικία στην Αγία Παρασκευή, Κρήτη Η υπό κατασκευή κατοικία στην Αγία Παρασκευή, Κρήτη αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο μεγάλα μπάνια και ένα μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού. Θα κατασκευαστεί με τοπική γκρίζα πέτρα και φυσικά υλικά, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η κατοικία βρίσκεται μέσα στο χωριό, με καλή θέα στην Τριόπετρα, μια από τις πιο διάσημες παραλίες της νότιας Κρήτης. Η Τριόπετρα είναι γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της, τις χρυσές αμμώδεις παραλίες και το γραφικό της περιβάλλον. Η κατοικία βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη και χαλαρωτική περιοχή, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας. Η εταιρεία μας, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή της κατοικίας, έχει 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ποιοτικών κατοικιών. Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Η κατοικία διαθέτει οικοδομική άδεια, γεγονός που την καθιστά μια πολύ ελκυστική επιλογή για αγορά. Η κατοικία βρίσκεται σε μια περιοχή με λίγες άλλες ποιοτικές κατοικίες προς πώληση, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επιθυμητή.
Μια πέτρινη βίλα που αποτελείται από:

Ισόγειο 102 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού/κουζίνας και τραπεζαρίας, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθήκη. Ο πρώτος όροφος είναι 45 m² και διαθέτει το τρίτο υπνοδωμάτιο και το δεύτερο μπάνιο.

Υπάρχει μια μεγάλη βεράντα με πέργκολα στον επάνω όροφο.

Βασικός εξοπλισμός:

Κουζίνα με ντουλάπια και πάγκους εργασίας, εξαρτήματα μπάνιου και ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη στο κυρίως μπάνιο, πλήρως πλακάκια, παράθυρα και πόρτες με διπλά τζάμια UPVC, προεγκατεστημένες σωληνώσεις κεντρικής θέρμανσης και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για κλιματισμό, σημεία τηλεφώνου και τηλεόρασης στο σαλόνι και σε όλα τα υπνοδωμάτια, εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός σπιτιού και κήπου.

Οι φωτογραφίες είναι από βίλα παρόμοιας κατασκευής σε άλλη περιοχή της Κρήτης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6377079 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή