Μονοκατοικία βίλα 844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Νάουσα, Πάρος

Πάρος844 01, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 286
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Ο Αμπελάς, εντοπίζεται στις βορειοανατολικές ακτές της Πάρου μια απο τις πιο αγαπημένες περιοχές με γραφικό χαρακτήρα, δίπλα στην φημισμένη Νάουσα. Στη μαρίνα του Αμπελά υπάρχουν ψαροταβέρνες οι οποίες παρέχουν στους επισκέπτες εξαιρετικά πιάτα με τοπικά προϊόντα και φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες της περιοχής. Εκει μπορεί να συναντήσει κανείς γνωστούς χώρους εστίασης που πάνω στην αμμουδιά μπορεί να απολαύσει ένα δροσερό Aperitivo.

Λίγο πιο ψηλά, στους λόφους του Αμπελά, εμφανίζεται μια όμορφη κατοικία τιμώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Επιλογές από ξύλο και πέτρα δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη προς ολους ατμόσφαιρα ορίζοντας το ακίνητο ιδανικό τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες όσο και για τους πιο κρύους του χειμώνα.

Το ακίνητο διαχωρίζεται σε τρία μέρη. Το κύριο σπίτι, ενα Guest House κάτω από αυτό, και τέλος ένα ανεξάρτητο Guest House.

Κατά την είσοδο στο κύριο σπίτι βρίσκεται ένα πολύ Cozy και ατμοσφαιρικό καθιστικό με τζάκι, το οποίο συνορεύει με την τραπεζαρία και τον χώρο της πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας. Συνεχίζοντας οι χώροι των φωτεινών υπνοδωματίων έχουν σχεδιαστεί με κατάλληλο τρόπο ετσι ωστε να εξασφαλίζουν άνεση, και στιγμές ξεκούρασης. Τα μπάνια εξίσου ιδιαίτερα και διαμορφωμένα με τη ίδια αρχιτεκτονική φιλοσοφία, προβάλλουν μια γαλήνια αίσθηση.

Στο δεύτερο μέρος του ακινητου, συναντάται το πρώτο Guest House. Οι επισκέπτες κατα την είσοδό τους εισέρχονται στον άνετο χώρο του καθιστικού, που επικοινωνεί με την Open Plan σχεδιασμένη κουζίνα. Στην συνέχεια, ακολουθούν το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Κάτι που καθιστά αυτό το Guest House ιδιαίτερο είναι ο χώρος της αυλής του, εκει ο καθένας μπορεί να απολαύσει την θέα της θάλασσας από τα πράσινα φυλλώματα των δέντρων.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του οικήματος, βρίσκεται ένα αρκετά φωτεινό και ευρύχωρο Guest House, όμορφα σχεδιασμένο επιτρέποντας στην σκιές των δέντρων να εισέλθουν σε αυτό κατά τις απογευματινές ώρες. Στην είσοδό του υπάρχει μία Open Plan κουζίνα, απέναντι από το χώρο του καθιστικού, που επικοινωνεί επίσης με τον χώρο του υπνοδωματίου και του μπάνιου.

Ανεξερεύνητοι έχουν μείνει οι εξωτερικοί χώροι που περιβάλλονται από πυκνή βλάστηση, και πολύχρωμα λουλούδια. Πολλές είναι γωνίες που επιτρέπουν στους καλεσμένους να απολαύσουν ξεγνοιαστες στιγμές κάτω από τις δροσερές σκιές των δέντρων. Το BBQ ορίζει το σημείο συνάντησης εκεί που οικογένεια και φίλοι, μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους, με θέα το νησί της Νάξου.

Αυτό το ακίνητο σας δίνει την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας και να γνωρίσετε την ομορφιά και τη γοητεία της Πάρου. Είτε απολαμβάνετε τη θέα από τις ευρύχωρες βεράντες είτε περιπλανιέστε στον φροντισμένο κήπο, η θάλασσα προσφέρει ένα εκπληκτικό φόντο για την καθημερινότητά σας.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-577 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
286 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή