Duplex Μίκρα, Πλαγιάρι, Μίκρα

ΜίκραΜίκρα
  • € 450.000
  • 5+
  • 260
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 2-2808 - ΠΩΛΕΙΤΑΙ Νεόδμητη Μεζονέτα τριών επιπέδων στο Πλαγιάρι συνολικής επιφάνειας 260 τ.μ. (καθαρά 240 τ.μ.).
Το 1ο επίπεδο (ισόγειο) αποτελείται από μια ευρύχωρη σαλονοκουζίνα με τζάκι, 1 δωμάτιο, 1 μικρό μπάνιο και 2 αποθήκες.Υπάρχει δυνατότητα χρήσης του χώρου αυτού ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Στο 2ο επίπεδο (1ος όροφος) έχει μια δεύτερη σαλονοκουζίνα με τζάκι και 1 μπάνιο. Τέλος, στο 3ο επίπεδο (2ος όροφος) βρίσκεται ενα master-bathroom και 2 υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένας χώρος βεστιαρίου στο διάδρομο.
Η Μεζονέτα είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο και A/C σε όλους του χώρους. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, η πόρτα είναι θωρακισμένη και τα πατώματα από ξύλο και μάρμαρο πρώτης ποιότητας. Και στα δύο σαλόνια στα δύο επίπεδα ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός και ζεστός καθώς διαθέτει μεγάλες τζαμαρίες-παράθυρα και δύο τζάκια ως επιπλέον πηγή θέρμανσης. Η πρόσβαση και στα τρία επίπεδα της μεζονέτας γίνεται είτε από εσωτερική σκάλα είτε από ασανσέρ.
Στον κήπο υπάρχει ιδιωτική πισίνα με ξύλινο μπάρ στο πλάι και ένας χώρος κήπου με κατασκευεασμένο BBQ, όπου σε συνδιασμό με την απεριόριστη θέα αποτελεί ιδανική επιλογή για ξέγνοιαστες στιγμές και διοργάνωση μικρών event-εκδηλώσεων.
Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 1000 τ.μ. στο οποίο υπάρχουν 4 θέσεις στάθμευσης, 2 σε χώρο με υπόστεγο και 2 σε ανοιχτό χώρο που η πρόσβαση συνολικά γίνεται με αυτόματο σύστημα γκακελόπορτας με τηλεχειρισμό. Όλοι οι χώροι της μεζονέτας είναι εξαιρετικά φωτεινοί, άνετοι και καλαίσθητοι, κατάλληλοι για ιδιοκατοίκηση από μια πολυμελή οικογένεια. Αποτελεί ιδανική επιλογή για έκτος πόλης μόνιμη κατοικία σε ένα περιβάλλον ήσυχο, άνετο και ασφαλές με πρόσβαση έυκολη στο χωριό του Πλαγιαρίου που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1350 m. -Τιμή: 450.000 € ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ (Κωδικός γραφείου 2429).


Aenaos Real Estate + Development,Υπεύθυνος:ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΑΝΟΣ, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6981163673





***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***



Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.



Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.



Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.



Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.



Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.aenaossarealty.gr καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας www.aenaossa.gr



Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση, επισκεφτείτε μας και στo γραφείo μας στο κέντρο της Καλαμαριάς, δίπλα στον Πεζόδρομο.



Διεύθυνση: Σουμελά 25, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη



Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2314007301 , 6944597342, 6981163673



Εmail: aenaossa@otenet.gr



Βρείτε μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :


Facebook : Aenaos Real Estate + Development


Instagram : aenaos_realestate


Youtube : Aenaos Real Estate
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-3070 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή