Duplex Νάουσα, Νάουσα, Πάρος

ΠάροςΝάουσα
  • € 500.000
  • 3
  • 87
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024
Περιγραφή

Η Νάουσα η πιο δημοφιλής περιοχή της Πάρου, φημίζεται κατα την καλοκαιρινή περίοδο τόσο για την πρωινή όσο και τη νυχτερινή της ζωή. Η Νάουσα έχει καταφέρει να συνδυάσει την κυκλαδίτικη ατμόσφα, με το κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Αυτο οφείλεται στις πολλές επιλογές

Μόλις μερικά λεπτά από την καρδιά της Νάουσας, βρίσκεται μια εξαιρετικά σχεδιασμένη σε Minimal μεζονέτα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου αισθητική και Design.

Πρίν την είσοδο στο ακίνητο, στο εξωτερικό χώρο συναντάται, κάτω από την σκιά της πέργκολας με επενδεδυμένη με καλαμωτη, ευρύχωρη, και σε παραλληλόγραμμο σχήμα τραπεζαρία, σχεδιασμένη κατάλληλα ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τόσο των φιλοξενούμενων όσο και την παρέα αυτών.

Φτάνοντας στο εσωτερικό, η Open Plan κουζίνα επικοινωνεί άμεσα με τη στρογγυλή τραπεζαρία και των αναπαυτικό χώρο του καθιστικού. Στο ίδιο επίπεδο επίσης βρίσκεται το πρωτο ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο με Ensuite μπάνιο όπως και το W/C των καλεσμένων.

Ανεβαίνοντας τη εσωτερική σκάλα, μπορεί να βρεθεί κανείς στον δευτερο χώρο του υπνοδωματίου με Ensuite μπάνιο, και το δικο του μπαλκόνι. Στο ίδιο επίπεδο εμφανίζεται το δεύτερο μεγάλο μπαλκόνι με εξωτερικό καθιστικό και Jacuzzi , προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινων ημερών.

Ένα άνετο, σύγχρονο και μοντέρνο ακίνητο, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, το οποίο εγγυάται να δημιουργησεις στους καλεσμένους τις πιο όμορφες εντυπώσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-535
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή