Δυάρι Νέα Κυδωνία, Κέντρο, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΝέα Κυδωνία
  • € 1.200/μήνα
  • 2
  • 100
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα στον Σταλό είναι για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια ενοικίαση από τον Οκτώβριο του 2024.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με μπανιέρα, ενιαίο χώρο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα & σαλόνι, μπαλκόνι.

A/C και στα δύο υπνοδωμάτια και τζάκι στο σαλόνι. Υπάρχει κεντρική θέρμανση σε όλα τα δωμάτια.

Προσεγμένο, άνετο, λειτουργικό είναι επίσης ιδανικό για μια οικογένεια 4 ατόμων.

Οι λογαριασμοί (ρεύμα, νερό, θέρμανση) δεν περιλαμβάνονται και είναι επιπλέον, ανάλογα με την κατανάλωση των ενοικιαστών.

Σχετικά με τον Σταλό:

Ο Σταλός βρίσκεται στο νομό Χανίων που καλύπτει το δυτικό τμήμα της Κρήτης. Γεωγραφικά βρίσκεται μόλις 8 χλμ μετά την πόλη των Χανίων. Ο Σταλός χωρίζεται σε Άνω Σταλό και Κάτω Σταλό. Στον Κάτω Σταλό θα βρείτε πολλές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, εστιατόρια, καφέ και νυχτερινά μαγαζιά καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των τουριστών, λόγω της όμορφης παραλίας που προσφέρει και της μικρής απόστασης από το κέντρο των Χανίων.

Η παραλία του Σταλού είναι μεγάλη, αμμώδης και πολύ καλά οργανωμένη, παρέχοντας υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες. Η παραλία εκτείνεται για πολλά χιλιόμετρα συνεχίζοντας στα επόμενα χωριά Αγία Μαρίνα και Πλατανιάς. Προσφέρει πολλές ανέσεις, με beach bar, θαλάσσια σπορ και ξαπλώστρες με ομπρέλες αλλά λόγω της μεγάλης έκτασης, είναι εύκολη η πρόσβαση στα πιο ήσυχα σημεία της παραλίας χωρίς πολύ κόσμο. Απέναντι από την παραλία βρίσκεται το νησάκι των Αγίων Θεοδώρων. Λόγω της άμμου που χαρακτηρίζει την παραλία του Σταλού, είναι εύκολο να αθληθείτε στην παραλία. Μπιτς βόλεϊ, ρακέτες, ποδόσφαιρο, ποδήλατο, τρέξιμο είναι μερικά από τα πολλά αθλήματα που μπορεί να κάνει κανείς. Η παραλία του Σταλού κερδίζει κάθε χρόνο τη γαλάζια σημαία από το 2006
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
444125 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή