Γκαρσονιέρα ισόγειο, Νέα Σίλατα, Καλλικράτεια

Καλλικράτεια
  • € 82.000
  • 2
  • 40
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της παράκτιας ζωής σε αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που βρίσκεται στη γοητευτική Σωζόπολη της Χαλκιδικής. Χαλαρώστε στο σαλόνι, απολαύστε το φυσικό φως και την απλότητα του υπνοδωματίου. Ένα καλοσχεδιασμένο μικρό μπάνιο, μοντέρνο και ταυτόχρονα λειτουργικό. Στον εξωτερικό χώρο, ένας καταπράσινος κήπος και μια αστραφτερή πισίνα σας προσκαλούν για χαλάρωση, ενώ η κοντινή παραλία υπόσχεται ατελείωτους παραθαλάσσιους περιπάτους.

Αυτό το σύγχρονο καταφύγιο διαθέτει ένα ενιαίο σαλόνι που κοσμείται με κομψά φινιρίσματα, το οποίο καταλήγει σε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Το υπνοδωμάτιο προσφέρει ηρεμία ενώ το αίθριο αποτελεί το τέλειο σημείο για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή το απογευματινό ηλιοβασίλεμα.

Το νέο συγκρότημα εξασφαλίζει έναν ζωντανό τρόπο ζωής με σχολαστικά διαμορφωμένους κήπους οι οποίοι δημιουργούν παράλληλα ένα γαλήνιο περιβάλλον. Η φιλόξενη πισίνα γίνεται σημείο εστίασης για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση. Σε βολική τοποθεσία κοντά στην παραλία, αυτή η κατοικία είναι μια ευκαιρία για παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της. Το υπό κατασκευή οικιστικό συγκρότημα αποτελεί ένα δελεαστικό μείγμα άνεσης και παράκτιας γοητείας. Μόλις 38 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG)

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Σωζόπολη διαθέτει μια αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, ιδανική για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το γραφικό λιμάνι και τα παραδοσιακά ψαροκάικα που φέρνουν φρέσκα θαλασσινά στις τοπικές ταβέρνες. Το χωριό διαθέτει μερικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπική κουζίνα. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν αρχαία ευρήματα, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα και το Ιερό του Άμμωνα Διός, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά χωριά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν στον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ήρεμες και γαλήνιες διακοπές σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που περιβάλλεται από εκπληκτικό φυσικό τοπίο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UWHC - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 82.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή