Δυάρι άριστη κατάσταση, ημιώροφος, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 125.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ανακαινισμένο, υπερυψωμένο ισόγειο, διαμέρισμα 68,50m² στην Κυψέλη, σε μια διαχρονικά όμορφη αστική γειτονιά της Αθήνας, λίγα μέτρα από τη δημοφιλή πλατεία του Αγίου Γεωργίου και τον γεμάτο ζωή πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και διαθέτει μπαλκόνι επί της οδού που είναι η είσοδος της 5όροφης πολυκατοικίας 28 διαμερισμάτων, κατασκευής του 1960, η οποία είναι καθαρή και πολύ καλά συντηρημένη.

Αποτελείται από δύο (2) ευρύχωρα Υ/Δ, μπάνιο με παράθυρο, σαλόνι - καθιστικό, άνετο χωλ στην είσοδο και κουζίνα, η οποία εντάσσεται αρμονικά στον ενιαίο “κατά μία έννοια” χώρο της κατοικίας, αφού επικοινωνεί με τον χώρο της εισόδου και αυτός κατ’ επέκταση επικοινωνεί με τον χώρο του σαλονιού.

Διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες στα Υ/Δ (μεγάλη δίφυλλη στο ένα και μονόφυλλη στο άλλο), καθώς και πατάρι πάνω από το μπάνιο.

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2019, χρονιά που αλλάχθηκε πλήρως το μπάνιο, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά, όπως οι πρίζες και ο ηλεκτρικός πίνακας, τοποθετήθηκαν νέα εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια, σίτες και λειτουργία ανάκλισης, ηλεκτρικά ρολά στις μπαλκονόπορτες, πόρτα ασφαλείας. Διαθέτει, επίσης, θυροτηλέφωνο με κάμερα.

Στο διαμέρισμα είναι εγκατεστημένα συνολικά 3 air conditions (κλιματιστικά) σύγχρονης τεχνολογίας (με inverter), ένα σε κάθε δωμάτιο (στα 2 Υ/Δ και στο σαλόνι) και έχει αυτονομία ψύξης / θέρμανσης με ρεύμα. Η κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης για την πολυκατοικία είναι φυσικού αερίου, όμως δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Για τους ιδιοκτήτες υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα αυτονομίας μέσω σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου που υφίσταται στην οδό που βρίσκεται το συγκεκριμένο ακίνητο.

Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος είναι ιδανική, με αποτέλεσμα να αξιοποιούνται όλοι οι χώροι του. Στην κουζίνα έχει διατηρηθεί ο μαρμάρινος νεροχύτης με το σκεπτικό ότι αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της ταυτότητάς του. Βεβαίως, ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να διαμορφώσει τον χώρο της κουζίνας όπως επιθυμεί.

Τα πατώματα είναι ξύλινα στα Υ/Δ και στο σαλόνι. Στο μπάνιο και στην κουζίνα είναι με πλακάκι, ενώ στο χώρο υποδοχής και στον διάδρομο είναι μωσαϊκό.
Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και ευάερο, ενώ και η μεγάλη κρεβατοκάμαρα λούζεται με φως χάρη στο παράθυρο που διαθέτει προς τον ακάλυπτο χώρο, ο οποίος προσφέρει καλό αερισμό και ήλιο στο δωμάτιο.
Είναι πολύ καλά συντηρημένο, έχει κατοικηθεί μετά την ανακαίνιση μόνο από τους ενοικιαστές, στους οποίους είναι μισθωμένο για λίγους μήνες ακόμα και προσφέρει ευχάριστη διαμονή.

Είναι ιδανικό για μόνιμη κατοικία τόσο κάποιου ζευγαριού, όσο και μιας οικογένειας με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς και για φοιτητικό σπίτι ή και για ενοικίαση μέσω των πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης. Λόγω της κεντρικής θέσης του, είναι κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη, όπως για ένα ιατρείο ή αρχιτεκτονικό γραφείο, μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, web design κ.α.

Το ακίνητο διατίθεται αποκλειστικά από τη LAND & FLOORS.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
LF237 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή