Μονοκατοικία βίλα, νέα, 550 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 3.800.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Το υπερπολυτελές συγκρότημα «The Divine Castle» είναι ένα πολυεπίπεδο μοντέρνο θέρετρο χάριν του επικλινούς εδάφους επί του οποίου έχει κατασκευαστεί. Άλλωστε κι' η συνοικία ονομάζεται «Κάστρο» κι' ανήκει στην ευρύτερη περιοχή που καλείται «Φανάρι ή Φάρος Αρμενιστής» στο νησί της Μυκόνου.

Η συγκεκριμένη βίλλα ανήκει στις πιο περιζήτητες εξαιτίας της πανοραμικής θέας της στο απέραντο σμαραγδένιο του Αιγαίου Πελάγους και τη γεωφυσική μοναδικότητα της Μυκόνου. Αποτελείται από εννέα υπνοδωμάτια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου Πελάγους και στα μαγευτικά κυκλαδίτικα ηλιοβασιλέματα και μάλιστα έξι από τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό λουτρό.

Το θέρετρο διαθέτει μια ευρύχωρη ανοιχτή κουζίνα που οδηγεί στο άνετο σαλόνι και την τραπεζαρία, τα οποία με τη σειρά τους προωθούν προς τη μαγευτικό σκιερό εξώστη και προς τον ηλιόλουστο περιμετρικό χώρο της πισίνας.

Αυτό το πολυτελές κατάλυμα προσφέρει επιπρόσθετες ανέσεις, όπως λουτρό των επισκεπτών, ποικίλους εξωτερικούς χώρους για αναψυχή και' εστίαση, ειδικό χώρο εξωτερικού ψησίματος και πισίνα υπερχείλισης. Οι εσωτερικοί χώροι εκτείνονται επί 550 τετραγωνικών μέτρων προσφέροντας υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές κατασκευής, δεδομένου ότι αυτό το μαγευτικό θέρετρο χτίστηκε το 2018.

ΦΑΝΑΡΙ Ή ΦΑΡΟΣ ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ: Ο τόπος ονομάστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξαιτίας ενός «Φανού» που βρίσκεται στην άκρη της προκυμαίας ενώ η λέξη «Αρμενιστής» υποδηλώνει το «ιστιοφόρο». Η περιοχή εκτείνεται επάνω σε ένα ηλιόλουστο λόφο με θέα την Τήνο, στη βορειοδυτική πλευρά της Μυκόνου και το ορόσημό της είναι αυτός ο «Φάρος». Βρίσκεται πολύ κοντά στη Χώρα της Μυκόνου (η πρωτεύουσα του νησιού της Μυκόνου), αφού χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο για να κατέβει κάποιος στο κέντρο της πόλης. Οι αλλεπάλληλες εναλλαγές του γεωφυσικού τοπίου της περιοχής αναδεικνύουν μία από τις γραφικότερες εικόνες των Κυκλάδων. Ο περιβάλλων χώρος προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα κι ηρεμία με την ύπαρξη διάσπαρτων πολυτελών ξενοδοχείων και υπερπολυτελών κατοικιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συγκεκριμένη περιοχή μπορεί κάποιος να απολαύσει το ρομαντικό μυκονιάτικο ηλιοβασίλεμα όπως «ποντίζεται» εντός της κρυστάλλινης Αιγαιοπελαγίτικης θαλασσογραφίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q32T - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 3.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή