Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ηράκλειο Κρήτης
  • € 450.000
  • 5
  • 250
  • 2
Περιγραφή
Πωλείται Μονοκατοικία 3 λεπτά από τις Βασιλειές, στον Άγιο Βλάσιο με απεριόριστη Θέα την θάλασσα και βουνά. Νεόδμητη 2021 χρονολογίας 142τμ μεζονέτα στο ισόγειο βρίσκεται μια μεγάλη μοντέρνα κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι φωτεινό με ενεργειακό τζάκι το οποίο τζάκι είναι προς ολοκλήρωση εξωτερικά. Επίσης στο ισόγειο βρίσκεται ένα wc και ένα μεγάλο πλυσταριό, μια μεγάλη εσωτερική αποθήκη στην κουζίνα. Στον πάνω όροφο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια 2 παιδικά και ένα μεγάλο με μπαλκόνι και μια σοφίτα 20τμ το οποίο χρησιμοποιεί σαν έξτρα υπνοδωμάτιο σύνολο 4 υπνοδωμάτια. Κάτω από το ισόγειο βρίσκεται ένα διαμέρισμα 90τμ το οποίο δεν είναι διαμορφωμένο ,οπότε μπορεί ο αγοραστής να το διαμορφώσει σύμφωνα με της ανάγκες του.
Έχει πολύ μεγάλη βεράντα με γρασίδι, Θέα στην οποία βεράντα θα μπορούσε εύκολα να τοποθετηθεί μια πισίνα. Έχει κλειστό πάρκινγκ 60τμ το οποίο έχει χορό για δύο αυτοκίνητα, αλλά και εξωτερικά χωράνε αλλά δύο.
Είναι 15 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου με το αυτοκίνητο, και 20 λεπτά από την θάλασσα της Αμμουδαρας. Έχει λεωφορείο κάθε 3 ώρες η στάση είναι δύο λεπτά με τα πόδια από το σπίτι. Κατάλληλο και για εκμετάλλευση AirBnB καθώς υπάρχουν και αλλα κτίρια προς εκμετάλλευση σε αυτή την περιοχή.
Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 250 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 2021, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Σοφίτα, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 650 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Α, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 15
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
423849 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή